Længe siden sidst

Tiden flyver af sted. Denne uge har været hård at komme gennem, og denne weekend, hvor lørdagen næsten er brugt, har virkelig været tiltrængt. Min lørdag har været brugt til ingenting, absolut intet. Det har givet en masse fornyet energi, glæde og tilfredshed, og det har været tiltrængt. Jeg har været vildt i underskud af søvn, sund, naturlig og god søvn. I dag læste jeg i IForm 13/2008 at dårlig søvn er farligt for kvinder, derfor ved jeg at denne weekend er sund for mig, ugen har været mindre sund.

clip_image002

Sidste søndag var der barnedåb, mit dejlige barnebarn blev døbt, hele den pukkelrykkede var samlet, jeg mødte for første gang noget af svigersønnens familie, alle var der ikke, uha, det er en større familie end vi kan stimle sammen. Min nummer 2 datter er den første der får barn, og ja, den eneste der har partner. Det eneste vi kunne overbyde med, var en oldemor til det bette puds ;-).

clip_image004

No Comments

 • Catarina 31. august 2008 at 15:53

  Dejligt med en weekend hvor der absolut ikke er noget på tapetet. Nyd den du. 🙂 og husk så at få sovet her i den kommende uge. 😉

  Tillykke med dåben til dit barnebarn. Sikke nogle skønne billeder af familiens yngstes dåb.

  Reply
 • abildjyden 31. august 2008 at 18:17

  Catarina:

  Ja, jeg har nydt det indtil nu, så det skal nok gå. Som du kan se i næste indlæg, så har jeg forsøgt at tilettelægge ugen, så det er muligt for uforudsete glæder, samt få min søvn.
  Tak skal du have.

  Reply
 • Johanna 4. september 2008 at 23:51

  Dejlige billeder af familien. Håber I havde en skøn dag. Og få så noget søvn ikk` 🙂

  Reply
 • abildjyden 5. september 2008 at 12:17

  Johanna

  Jeg fik en god weekend. Masser af søvn, og forventede lige jeg var super klar til denne uge. Beklager, maven stod af i tirsdags efter samtalen på kommunen. Her i dag. kl. 10.37 præcis, kom jeg helt ovenpå igen. Sindet var vendt onsdag, maven forstod først min ordre i dag.
  Jeg elsker min lille familien.

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak