En vidunderlig lørdag lakker mod enden. Samtidig med en indisk risret står og simre, nyder jeg lige lidt Slow Piano Jazz, hvor jeg reflekterer over dagens indtryk.

Fra morgenstunden tog jeg ud for at handle. Nyder at gøre det så tidligt som muligt, dog blev den 7.00 inden jeg kørte hjemmefra. Heldigvis slap jeg for fyldte parkeringspladser, kø, og ja, familier, og kunder der “glemmer” vi stadig har nogle restriktioner. Der var dog lige et par småting der først er på bud i morgen, så da vil jeg på farten igen, krydser fingre for, jeg har fået købt ind så jeg kan klare mig til lørdag den 30/5 -så jeg igen kan tage på indkøb kl. 7.00.

Kl. 9.30 gik turen om til yngstepigen. Vi havde planlagt en udflugt sammen med Otto og Frida. De taler så tit om de gode fiskefrikadeller fra Bjarnes Fisk i Lemvig. Da Havneområdet i Lemvig, er så spændende for alle børn som ældre, så kunne vi kombinere indkøb af fiskefrikadeller med en udflugt, hvor løbehjulene blev pakket i bilen, sammen med madpakke og 2 forventningsfulde børn.

Første stop/besøg blev Lemvig Skatepark, hvor de begge for første gang mødte ramper og bane der indbød til leg på de nye løbehjul, de fik for 3 uger siden. Det var noget der bragte lykke, og ja, måske noget de begge hurtigt kan udvikle til nogle stunt etc., Otto nåede et par enkelte hop, desværre fik jeg ikke lige filmet der, men …. måske næste gang.

Der blev også tid til legepladsen, det er jo fantastisk med sådan et område, midt i havneområdet. Og for mig, der husker legepladser på den rene asfalt, nu kan mærke sikkerheden på det område, er helt i top. Det er jo “blødt” asfalt, det giver efter under fødderne. Så det er okay børnene, leger lidt vildt.

Det blæste lidt for kold vind til at nyde madpakken, yngstepigen havde glemt at klæde sig varmt på, børnene var der husket termojakker etc. til, men nej, den unge “dame” legede lige alt for meget sommer . Derfor kørte vi i Klosterheden, til Møllesøen, hvor vi spiste den medbragte madpakke. Desværre kunne yngstepigen ikke få varmen, derfor vendte vi næsen hjemad, heldigvis var hverken Otto eller Frida utilfredse, og det mærkede vi voksne tydeligt på vej hjemover, der blev sunget bag i bilen til den store guldmedalje, de digtede videre på kendte børnesange, gjorde dem lidt for frække flere gange, eller lavede dem om til heavy metal, det kan små børnestemmer godt klare.

Hjemme igen, trængte jeg til lidt egenomsorg, slå tankerne fra, og det med et par kopper te, og lukke helt ned mentalt og fysisk. Ikke at jeg har sovet, men bare fundet fuldstændig mentalt ro inden aftensmaden blev sat over.

 

8 Comments

 • Celena 23. maj 2020 at 22:46

  Sounds like a lovely day! Kids… and Indian food… can’t get any better! <3

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 24. maj 2020 at 06:48

   It was an amazing day. It was fully enjoyed.

   Reply
 • Madame 24. maj 2020 at 07:03

  Sikke en dejlig dag I havde – sådan en dag med børnebørn kan man leve højt på længe. Dine tre nederste billeder er bare så skønne.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 24. maj 2020 at 19:14

   Tusind tak Gitte – Det var en dag vi med sikkerhed gentager her hen over sommeren, måske endda med mulighed for at spise ved vandet i stedet for i skoven.

   Reply
 • Catarina 24. maj 2020 at 07:43

  Wooo, hvor de tro hyggede sif og ja, det gjorde I jo også. Det er da et utroligt dejligt område der ved havnen. De er da ret ferme til de der løbehjul og det vare sikker ikke længe inde diverse tricks bliver udført som den letteste ting i verdenen.
  Nu kan jeg forestille mig at søndagen bliver brugt i eget selskab, inden endnu en arbejdsdag venter. Du ønskes en god søndag 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 24. maj 2020 at 19:18

   Tak, vi nåede jo også lige at stikke hovederne sammen i dag. Bare lige kort, og her talte de begge om turen i går, og der ville de op igen. Så jeg er sikker på vi vil gøre det lidt her hen over sommeren. Løbehjulene fylder ikke så meget.
   Jeg tænker jeg finder dyner meget tidligt, tror det bliver snart. Hverdagen banker jo på meget snart.
   God søndag aften og god arbejdslyst når du når så langt.

   Reply
 • Lene 24. maj 2020 at 10:25

  De to søskende ser ud til at lege godt sammen. Dejligt at I fik jer en god udflugt på trods af nogens evne til at klæde sig fornuftigt på 🙂

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 24. maj 2020 at 19:22

   De er så gode til at lege sammen, de kan heldigvis også drille, og sladre om hinanden. Så de er som et søskende par skal være ❤
   Jeg vil huske hende på det næste gang vi skal på tur 😉

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.