Lykken er ……

når jeg griber telefonen og ringer til min frisør gennem knapt 10 år (hun har lige åbnet egen salon i mandags sammen med en anden frisør), og der så er en tid lige om straks, det ændre lige et par ting i min planlægning, men den aftale jeg har med min yngste bliver heldigvis ikke flyttet.

Håret har gennem et par uger været helt umuligt, men måtte lige vente, ellers skulle en anden på opgaven, det er jeg ikke så glad for.

Hvilken udsigt der var her for kort tid siden, vimplerne hænger og blafre svagt, blå himmel og sol.

Kort efter er der skyer for solen, mon der går hul på dem? Vejrudsigten siger det er de østlige egne der skulle få regn, så krydser fingre, vil nemlig gerne hygge med yngste og det ude. Jeg holder meget af at fylde velvære på pluskontoen, havde dog 2 andre praktiske opgaver der må skubbes lidt, om jeg når dem begge i dag ved jeg ikke, men så må jeg rykke det til weekenden. J Jeg når sjældent den type praktiske opgaver på arbejdsdage, når jeg har fri er det 100% velvære der skal tankes.

 

2 Comments

 • Catarina 10. september 2014 at 18:14

  Aii hvor dejligt med en tid i dag. Jeg har det som regel sådan at når jeg bestiller tid hos frisøren, ja så skulle det helst havde været i går. 😉 Håber du fik styr på håret eller rette og sagt, at frisøren fik styr på det. 😀
  Dejligt at din aftale med yngste stadig kunne lade sig gøre, jeg håber I har hygget jer. 😀

  Reply
  • abildjyden 11. september 2014 at 00:15

   Hvorfor er det altid når det skulle have været, vi får bestilt tid ved frisøren, vi ved jo godt hvornår næste tid skal i kalenderen?
   Når jeg sveddrypper af en ukendt faktor (ikke overgangsalderen – den er der styr på), så er det vigtigt håret ikke er tungt.
   Vi fik hygget nogle timer, og fik nogle aftaler i kalenderen fremadrettet, og talt om jul, og hvad vi gør/ikke gør. Nu skal jeg lige aftale med jobbet, mht. ferie etc.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.