Måtte gå til bekendelse

 

Hyacinterne hænger, det har jeg også gjort de sidste dage. Ville først ikke erkende det, så da jeg kom hjem søndag efter en tur med yngste, måtte jeg erkende det. Har gennem de sidste 10 dage været sådan on/off helbredsmæssig, tænkt det var lidt træthed, men søndag måtte jeg så gøre som hyacinterne, bøje mig og acceptere.

Nu er det hele en smule bedre, måske lidt frisk luft kan gøre det sidste. Dog i slow. Total nede i gear. Har nemlig en aftale med yngste om at hygge hos dem i morgen aften, og der må bare ikke være noget sygdom overhovedet, Bettemand må bare ikke blive smittet af mig.

 

<

p style=”text-align: justify;”>    

6 Comments

 • Annemette 30. december 2014 at 14:12

  Åh øv altså 🙁 Håber du får det bedre og får en hyggelig aften imorgen.
  Rigtig godt nytår, søde Karin :-*

  Reply
  • abildjyden 31. december 2014 at 08:19

   Tusind tak søde.

   Efter turen ved frisøren var jeg godt brugt. det blev en stor tur, både klipning og ny farve på bryn og vipper :-). Da jeg landende herhjemme var jeg så kvæstet, ikke at jeg kunne sove, men der var ikke mere at give af, hverken til strikkepinde, en bog eller bloggen. Kun det at stirre ind i tossekassen 🙂

   Reply
 • Catarina 30. december 2014 at 16:51

  Øv da sikke en måde at slutte julen af på. 🙁 Men godt du er ved at være på toppen igen, så du kan nyde den sidste rest ferie. 🙂
  Ha’ en dejlig aften Karin. Knus

  Reply
  • abildjyden 31. december 2014 at 08:25

   Tusind tak søde Cat.

   Jeg er heldigvis på vej i rigtig retning. Dog var jeg meget kvæstet efter turen hos frisøren, det var også den helt store tur, næsten, alt det lange er faldet af, nu er ørerne fri (slipper for en våd nakke, når mine svedture kommer), bryn og vipper fik også en tur. (fik lige en fortælling om de kan tatoveres til en fast farve, ikke vipperne men den lille streg der fremhæver – så du kan næste gætte dig til hvad jeg ønsker mig 🙂 ). I Går aftes kunne jeg kun “stene” tabte masker på strikketøjet, kunne ikke samle mig om at læse, og aftensmaden brændte på (opvarmning af rester). Her til morgen er der brug for slow knappen, dog har jeg det meget bedre end i går 😉

   Reply
 • Tina Liel 30. december 2014 at 18:30

  God bedring søde! Og Godt Nytår♥

  Reply

Skriv et svar