Mandag – 5. juledag

Mandagen mellem jul og nytår, også kaldet 5. juledag., jeg begyndte hos fysioterapeuten, dejligt at få taget toppen af af spændingerne i nakke og skulder region. Det er en fast rutine hver 14. dag.

Jeg var i centrum området, valgte derfor en tur gennem gågaden, jeg har fået penge til støvler af min mor. Pludselig bliver jeg meget økonomisk, tænker på der begynder udsalg, nogle steder allerede denne mandag, men i hele Handelsstanden, fredag den 2. januar, så jeg tjekkede lige ud, hvad det skulle være…. var klar over, jeg kunne få mere end støvler, hvis jeg venter til fredag. For første gang nogen sinde, stoppede jeg op, kunne tage hjem uden sko…. Jeg har det som Carrie i Sex and the City. Hvis jeg er i Gågaden, så har jeg købt et par nye sko.

Heldigvis gik jeg hjem, kun med madvarer… Fredag er der 40% på alt, dog ikke på nedsatte varer… Det fortalte Holstebro onsdag, som blev leveret mandag. Jeg venter derfor til på fredag.

Jeg er så uheldig, eller også er det held uheld. Det er mange år siden, jeg sidst har været ramt af forkølelse, denne traditionelle forkølelse, du ved den, der tager 7 dage, hvis du selv vælger at pleje dig selv, tager du til lægen, så tager den en uge. Jeg er derfor lidt pyldret (hihi).

Min mandag blev en dag med dynen i stuen, og fjernbetjeningen indenfor rækkevidde.

No Comments

 • Marianne 31. december 2008 at 09:11

  Jeg håber at du finder et godt tilbud på fredag – det kan betales sig at vente…. Og jeg håber at det er bedre med forkølelsen. Jeg vil ønske dig og dine et godt og lykkebringende Nytår….

  Reply
 • abildjyden 1. januar 2009 at 10:57

  Kære Marianne!
  Jeg glæder mig til i morgen…. Jeg glemmer ikke at fortælle om resultatet.
  Forkølelsen skal have ro til at forsvinde, det valgte jeg at give den, og det kan jeg kun anbefale. Sikke en nydelse at vågne op til her til morgen. Jeg er ikke fri af den, jeg er bare fri af denne uro med for lidt søvn etc. Jeg blev hjemme i nærheden af min seng og fejrede aftenen, med TV.

  Reply

Skriv et svar