Mandag aften

Hvor er det hyggeligt – levende lys – en stor krus the- og bare total afslapning – det er bare dejligt.
 
TV -avisen fortalte om valgresultatet i Tyskland, det endte jo som en gyser, men Merchel må da erkende at hun ikke kunne sejre, CDU har endda haft tilbage gang. Men de må få gang i en regeringssammensætning, også for lille DK, Tyskland er det land vi har den største eksport til, og så længe der ikke er ro, ja, så længe bliver der ikke handlet møbler whatever fra DK.
 
Jeg blev forøvrigt dybt rystet i dag, jeg nød at se en Kroatisk familie der egentlig var blevet udvist, stadig passe deres arbejde, skole og dygtiggørelse både med dansk og indlevelse i den danske kultur. Hvorfor skal sådan enfamilie udvises, hvorfor bruge recurser, penge etc., på at finde en løsning på at få dem hjem til ingenting, og ja, måske minder der er meget ubehagelige. Vi har alle en sjæl, og den er der ingen der kan læse helt til bunds, disse ar denne familie har pådraget, kan de klare når de lever som de gør i dag, men skal de til at finde job, et sted at bo, og se alle de steder hvor mange tragiske oplevelser har fundet sted, det kan give katastrofale ar på sjælen. Det gør ondt langt ind i sjælen at nogle kan finde på at bede denne familie om at forlade Danmark.
 
Min søn har besøg af en kammerat med x-box – sikke en larm – de var lige gået troede der ro, æv, nå men så må jeg finde på noget der kan overdøve *hihi*
 
Pas godt på jer selv derude.
 
Krammer
 
 

No Comments

  • sus 28. september 2005 at 15:56

    Hai Karin ..tittde dog lige ind til dig nu hvor mit TØJ vasker …det skal der jo osse til *SS*Håber du har det godt ????Her får vi snart ferie igen og der skal den stå på mailng af soveværelse for det nåede vi dog ikke i sommer …Hmmm….skulle have nået det men der kom noget i vejen *griner*På lørdag (måske) skal jeg til Bisættelse og du skal ikke tro jeg glæder mig for det er en NÆR ven vi lige har mistet her hvor vi bor ….49år ….hmmm…….det er tæt på *ss* Mig som hader sådan noget men jeg vil med så må jeg tage det i stiv arm ..Kan du have det godt og pas på dig selv …KnuuuZ*SUS*

    Reply
  • Jeannette 29. september 2005 at 06:13

    Hejsa…Kiggede bare ind for at sige hejsa og se hvad du havde af nyt på tapetet.. Vores udlændinge lov, burde genoptages.. den er bundrådden den vi har, og det er der i sandhed alt for mange dejlige familier som bliver ramt af.. Jeg græmmes over dette..Kan du have det smukt og dejligt søde..Knus fra Jeanne

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.