Mandag aften

Jeg ved det nok skal gå, jeg ved også det bare er mig der ikke tænker klart i dag.Min tennisalbue fortæller mig at den vil være medbestemmende, at jeg glemmer at være god ved den, godt den siger til i god tid. Allerede lørdag eftermiddag begyndte min venstre arm at være kold, jeg var straks klar over hvor det bar henad. Så jeg er lidt på lavt blus med mine gøremål pt.

I dag skulle jeg have svar på min kaliumtal, sikke noget æv, den er faldet kraftig, skal til læge i morgen. Jeg blev lidt utilfreds, jeg får noget til væskeophobning, det vil de have jeg skal stoppe med, jeg kender resultatet, og det har jeg ikke meget lyst til. Nu må jeg så vente til til i morgen og hører hvad der skal ske. Jeg skal altså huske det med min træthed, min ømhed i min muskulatur, koncentrationen, altså det med fuld focus, at jeg sveder så det drypper fra panden, det med min hovedpine, jeg er sikker på, det omkring øjnene har lidt indflydelse. Nå, nu skal jeg ikke gøre det være end det er, bare fortælle sandheden.

I dag var jeg på værkstedet med bilen. Uha, fra i morgen tirsdag, og 14 dage frem er den på værksted. Godt jeg stadig har min cykel. Skønt jeg ikke skal betale noget til denne reperation.

Uha, jeg må til køjs nu, sidder her og blunder.

No Comments

 • Anitas Univers 10. juni 2008 at 21:14

  Hej Karin
  Tak for kikket her. Spændende at læse.
  Jeg håber sandelig at du snart får det godt med din arm.
  kh Anita

  Reply
 • abildjyden 10. juni 2008 at 22:08

  Hej med dig Anita!

  Velkommen til min blog.
  Det med min albue, det er jo kronisk, så som jeg har skrevet i indlægget fra i dag, så må jeg lige give den lidt ro her i sommerferien.

  Kh. Karin

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.