Solen skinner her, det er køligt, dråberne er frosne, og altanen er glat (skal der saltes 😉 )

Skal tidligt hjemmefra, kan godt mærke jeg ikke er hurtig om morgenen, og jeg ikke er god til det. Det er selverkendelse, og denne selverkendelse skal jeg respektere. Fredag fik jeg kørerlejlighed, (ryggen/benene og jeg er uvenner), så da var jeg også tidligt hjemmefra. Glæder mig over det ikke er min hverdag, og der har været en weekend i mellem.

Hverdagen kalder

6 Comments

 • Madame 24. marts 2014 at 07:45

  Jeg kan se, du også har sol hos dig – sikke en smuk morgen! Tidlige morgener og hurtigt ud af døren er heller ikke mig. Er det mon ikke noget, der kommer med alderen – jeg synes ikke, jeg havde det sådan tidligere. Ønsker dig en skøn dag!

  Reply
  • Abildjyden 24. marts 2014 at 12:43

   Dagen er allerede en god dag…. Tusind tak. trods en tidlig start.
   Jeg tilslutter mig det kommer med alderen.

   Reply
 • Catarina 24. marts 2014 at 09:27

  Ja, det er en kølig morgen, men man kan også mærke at soen har eget mere magt nu end tidligere. 🙂
  Ha’ en rigtig dejlig og glad dag Karin. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 24. marts 2014 at 12:48

   Det er skønt at solen står højere pp himlen.
   Dagen har allerede vist mange gode tegn, hvis det fortsætter er det fantastisk.
   Tak og i lige måde. ♡

   Reply
 • Lene 25. marts 2014 at 04:53

  Ja der var koldt i går morges, da jeg drog af sted klokken seks, men der var smukt lyst og med solopgang 🙂

  Reply
  • Abildjyden 25. marts 2014 at 08:06

   Uha så tidligt. Godt det ikke er mig så tidligt.
   Jeg nød en dejlig mandag.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.