Mandag morgen og……

20140203_073839-001

Godmorgen til en ny uge, en uge hvor temperaturen er knapt så kold som i sidste uge. Hvordan bliver det så med lyset? – Min morgenudsigt kan ikke sige noget endnu.

Natten her mellem søndag og mandag blev ikke benyttet til det, der er bedst for mig. Der var så meget uro i mine ben og ryg, så det blev kun til et par timers søvn, desværre, jeg er en kvinde der har brug for de 8 timer nattesøvn, så koncentrationen er ikke i top. Krydser fingre for jeg ikke laver for mange fejl i dag.

Heldigvis har jeg en aftale med yngste efter arbejde, så skal det nok blive en dejlig dag, med job, træning og hygge.

God mandag.

6 Comments

 • Catarina.dk 3. februar 2014 at 10:18

  Øv sikke en træls nat du har haft, håber ikke at det forstyrrer din dag alt for meget. Ha’ en dejlig dag og nyd lyset som også er fantastisk i dag.

  Reply
  • Abildjyden 4. februar 2014 at 07:09

   Tusind tak.
   Ja det var øv. Heldigvis var dagen vidunderlig med masser af dejlig sol og godt selskab.
   Og nu har jeg det meget bedre. Mine 8 timer denne nat har giver fornyet energi.

   Reply
 • Susanne 3. februar 2014 at 11:50

  Øv, sådan en nat er så træls, men håber du får en god dag alligevel. Måske du også har det flotteste solskin ligesom jeg, for det er da bare skønt

  Reply
  • Abildjyden 4. februar 2014 at 07:14

   Her var det meget smukt og dejligt.
   Disse nætter har jeg desværre, og jeg ved det, bare ikke hvornår. Sidste år var det 4 ud af 7 nætter, det har heldigvis ændret sig, så nu er det ikke hver uge. Mine små skridt til et bedre liv har en gavnlig virkning. Derfor fortsætter jeg med glæde min vandring 😉

   Reply
 • Madame 3. februar 2014 at 19:37

  Jeg kender det, Karin – det er så hårdt at undvære sin nattesøvn. Håber du får hygget rigtig godt med yngste og sover 8 timer i nat.

  Reply
  • Abildjyden 4. februar 2014 at 07:15

   Tusind tak.
   Jeg har det meget bedre i dag, og det efter en god nattesøvn og en mandag med fantastisk vejr og dejligt selskab.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.