Mandag – og masser af regn

Fra omkring kl. 18.00 søndag aften og frem til godt eftermiddag har det stået ned i stenger her i Holstebro, Storeåen står så højt, at mange kolonihaver ned til åen er blevet bedt om at redde det de redde kan før vandet står helt op. Jeg hørte lige på TV 2 Nyhederne at åen står 2 meter over vandstand, mange må blive oppe i nat da de er blevet advaret om højere vandstand end nu.
Ønsker alle en god og våd nat.

No Comments

 • Jeannette 12. december 2006 at 21:35

  Hejsa Abild..
  Først lige en tak for din hilsen på mit space. Og som svar på dit spørgsmål vedrørende erhvervsliv her i min egsdel, så tror jeg ikke at vi kan se os så heldig at finde nogen som kan være behjælpelige på det område.. Og hvor giver jeg dig bare så evit ret i denne forskelsbehandling som ligger når man bor uden for storbyerne.. Det er da både grotesk og uacceptabelt at "os" der har valgt at bo derude hvor kragerne ender, skal frasorteres når det gælder goder som offentlige transportmidler, billige internet løsninger, ja listen er jo uendelig og jeg kunne snildt fortsætte.. Øv hvor er det surt for rigtig mange mennesker som egentlig bliver straffet for at følge deres drømme, for at være syge, for at at at at… her kunne jeg også blive ved..
  Normalt skal der meget til at gøre mig vred, men når det gælder uretfærdighed, løgn og fravalg af mennesker så bliver jeg meget vred..
  Nå pyt det er jo snart Jul søde Abild, så jeg vil ikke lade dette styre mit julehumør..
   
  Sikke da noget med alt det regn du skriver om i dit indlæg, -stakkels de mennesker som har måtte ud og redde hvad reddes kunne og ikke fået en ærlig nats søvn.. Håber at de har fået hjælp og at de har kunnet redde deres værdifulde ting og sager.. Hvordan ser tilstanden ud nu derovre, håber det ser bedre ud da…
  Varmt juleknus fra Jeanne.

  Reply

Skriv et svar