Mandag sker der noget nyt

I forbindelse med denne proces jeg nu har taget hul på i fredags kl. 13.00 har jeg 2 ting jeg skal følge den første uge.
 
1. Jeg har i dag bemærket hvordan jeg nyder denne morgenstund. Jeg valgte at gå på badeværelset, straks jeg væltede ud af sengen. Denne dejlige oplevelse af ikke at have morgenhår, det er så pragtfuldt. Mit morgenhår er tungt, strammer omkring mit hoved, i dag er der ikke noget der strammer. Jeg sidder dog i morgenkåben, jeg dufter pragtfuld, har ikke lagt mascare endnu, det gør ikke noget, dog går jeg ikke udenfor før stregen og mascaren er lagt. Altså, i fremtiden går jeg direkte på badeværelset, under bruseren, før jeg gør andet.
 
2. Mandag til middag skal jeg til massage, det er ham der står for det fitness center jeg er medlem af. Jeg har ikke trænet siden armen sagde av til mig, og jobbet igen var noget æv. Så jeg har bedt om at få instruktør på umiddelbart efter massagen, og her få de rette tips med. Jeg ved hvor pragtfuld jeg har det efter et træningspas, derfor er det noget der igen bliver et fast punkt i mit liv.
 
Når disse 2 punkter ligger som rutine, vil der komme andre til. Anita du har bedt mig om opskriften, den kommer stille og roligt, for jeg ved det kan lykkes. Jeg er en meget positiv, smilende, fjantet, grinene pige, og det er med den livsindstilling jeg nu tager fat på denne udfordring jeg nu står overfor. Tjek lige mine tekster, sig til hvis der kommer for mange (men) ord ind, så er der noget galt, og hvis jeg bruger ordet (problemer) i stedet for udfordringer. Det betyder jeg går for hurtigt frem, og har glemt noget. Sig det straks til mig, gerne pr. mail, på TV2 bloggen som i har linket til fra et tidligere indlæg, eller sig det her.
 
Pas godt på jer selv derude.
 
Knus og kram
 
Karin 

No Comments

 • Anita´s Linkspace 19. marts 2007 at 10:49

  Hej Karin

  Så er en ny uge begyndt
  og jeg ønsker for dig, den må blive dejlig.
  Det er en fornøjelse at læse om dine beretninger
  og man kan kun blive i godt humør.
  Knus fra Anita
  KLIK HER

  Reply
 • Julie 19. marts 2007 at 13:42

                  Hej Karin.
  Det er ret mange ,der ændrer sit liv, efter en god tænketid. Det er nogle år siden jeg ændrede min livsstil og livet i sig selv.
  Der var faldgruber, men dem kom jeg hurtigt op af igen, og kørte på.  For mig var det sygdom der fik mig til at ændre livsstilen.  I dag er jeg et glad og positivt menneske.   Det negative kan nemt laves om til noget positivt.   Så hurra for dig der er startet med det positive, som skal vare resten af  vores dage.      Tak for jeg måtte læse dine blog om dette.  Knus fra JUlie.

  Reply
 • Anita 23. marts 2007 at 22:29

  Hej Karin
  Jeg ønsker dig en dejlig og positiv weekend
  De lover jo fint vejr de næste par dage…skønt ikk
  Knus fra Anita

  Reply

Skriv et svar