Nu har jeg selv forsøgt at fjerne en ligtorn. Den sidder lige midt under min forfod, det er på venstre fod. Desværre var det ikke kun den, der sidder også 2 mellem min lilletå og tåen ved siden af, det er på højre fod. Alt blev fjernet sidste år, flere gange af specialister, de kommer desværre igen. Det gør de selvom jeg har fået indlæg i mine sko. De er så smertefulde, jeg kan ikke have en lukket sko på, grundet det mellem tæerne, jeg kan ikke have strømper på denne fod, da de klemmer omkring mine tæer, og det selvom strømperne er for store ;-). Omkring den på venstre forfods underside, ja, bare det at træde ned på foden genere. Hvor er det dog ynkelig.

I dag tog jeg beslutningen, ringede til en fodterapeut, nu skal de fjernes, ved jeg skal af sted 2 gange med 5 ugers mellemrum, og det med den store behandling, herefter kan det godt være, jeg kan være nærig, og nøjes med den lille tur, altså kun punkt behandling.

Nu får vi se, glæder mig til på onsdag, måske kan hun finde en løsning, måske kan hun finde en måde hvorpå jeg kan få tilskud, jeg er jo medlem af Sygeforsikringen Danmark, Jeg er i flexjob, og det er med en diagnose, hvor nedsunken forfod er en af følgesygdommene. Glæder mig allerede til at se hvad vi gør.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.