Mange gøremål

Ja, er det nu det rette at skrive som overskrift, for vurdingen af dette er jo forskelligt for person til person. Jeg er jo begyndt i en arbejdsprøvning, i denne uge er jeg på 5 timer. Jeg er i gang med en masse oprydning i kemi depotet, der er ikke blevet ryddet op og vasket hylder af siden 1999, og ja, hvad er det så jeg gør som kvinde, griber kost vand og spand, hvad er det jeg ikke må, præcis, jeg må ikke skrubbe og skure.  Det går straks i min arm, æv, nu er jeg begyndt, det skal være færdig, så må jeg lide med smerter, sove 12 timer i døgnet, når det er gjort vil jeg erkende det var en fejl, og indrømme det var forkert af mig. I morgen bliver jeg færdig med den store vaske ned, fremover bliver det 1 hylde med med enten organisk eller uorganiske stoffer, der skal ligge en leverandørbeskrivelse på samtlige stoffer, det vil så blive en variation mellem afvaskning af hylde, og pc arbejde. Samtidig vil der blive en masse indhentning af materiale , lærerne “glemmer” rundt omkring i klasserne. Der er kun en kvindelig kemilærer, hun rydder op efter sig, de øvrige skal ikke prale. Dog vil jeg sige, det er vanskelig at være lærer i dag, eleverne bliver bedt om at rydde op efter sig selv, ligge tingene tilbage, hvor de fandt dem, hænge kitlerne op efter sig. Ja, de hører det blive sagt, husk, de unge mennesker gør ikke som vi siger, de gør jo som vi selv gør.

Sov lidt i eftermiddags, nu sidder jeg lige og kigger lidt på semifinalen til melodigranprix, det er ikke lige min musikgenrer, og ja, jeg blev bekræftet meget hurtigt. Så jeg fandt hurtigt noget her på min pc jeg hellere vil lytte til.

I morgen kl. 13 er det weekend, jeg passer på mig selv på jobbet så jeg kan lidt af alt det jeg gerne vil i den kommende weekend. Har ikke meget på programmet, dog er der lidt forkælelse, det trænger jeg til. Derudover vil jeg have gang i min træning igen, da jeg har en tanke om, det kan hjælpe mig med mine smerter. Jeg skal nok passe på.

 

No Comments

Skriv et svar