Meget længe siden

Det er meget længe siden jeg har været herinde, meget længe siden.
 
Min far er kommet hjem fra sygehuset, han har fået alle hæfteklammerne af, der er super fin gennemløb i den nederste del af benet, der var et eller andet i låret, der ikke var helt tilfredsstillende, han skal til undersøgelse onsdag den 10. maj, her vil han få svar på om det er et eller andet der kan gøres noget ved, og hvordan. Mine forældre får stadig mad udefra, og hver 14. dag kommer der en og støvsuger etc. Far har endnu ikke fået lægeerklæringen godkendt mht. kørekortet, han fyldte 76, 6. april derfor skal kørekortet fornyes, det 3. spørgsmål i lægeerklæringen kan ikke godkendes, derfor kan det ikke fornyes. Jeg låner bilen frem til dette er på plads, det er dog Kim der benytter bilen, benzinen til min cykel er billigere end til bilen hehe.
 
Jeg har selv ikke været på toppen, pludselig krakelerede det hele det var den 27 marts, jeg har været sygemeldt siden, forventer at genoptage arbejdet 15. maj 2006. Lægen og jeg i fællesskab har konkluderet at dette er en midtvejs krise, Kim flytter hjemmefra 11. maj, Thilde er blevet 18 år, jeg har fået fjernet min livmoder, mine forældre er blevet "gamle". Pludselig kunne jeg ikke overskue det hele, mit humør fejler ingenting, jeg var pludselig så super overtræt, koncentrationen var gået på ferie, overblikket hvor var det henne. Jeg har nu hængt ud i en periode, og her søndag blev jeg så ramt af en forårs forkølelse, i skrivende stund pudser jeg næse konstant hehe.
 
Jeg er blevet sat på nedtrapning med mange af mine gøremål, og vælger at gøre andre ting i stedet for. Det er derfor i ikke har hørt fra mig, set mig online. Jeg har ikke glemt jer. Jeg har brugt tid på at koordinere estimere og tilrettelægge dagene så jeg ikke igen pludselig står i samme situation. De opgaver der er brændt på er ved at være løst, ikke alle, der er stadig løse ender, alt kan ikke løses bare med et knips, derfor er der lavet en kalender over hvilke dage jeg skal hvad. Jeg har klaret det frem til d.d.
 
Ønsker alle et godt forår, det tyder på de kommende dage vil byde på super dejligt vejr. Pas godt på jer selv derude.
 
Jeg hører P3 her i skrivende stund lytter jeg til musik jeg holder af, DAD, jeg skal opleve dem live 2 gange i år, det glæder jeg mig meget til, de er super skønne live.
 
Kæmpe krammer fra Karin

No Comments

Skriv et svar