Meget længe siden

Nu er det meget længe siden sidst jeg har skrevet her i dette forum. Jeg har været på nedtrapning, og så er det den eftertænksomme læser siger, så meget var du her heller ikke. Da kan jeg fortælle, jeg ikke kun sad her, jeg var også på bloggen på TV2, min msn, sendte en del sms beskeder, og selvfølgelig det der er det vigtigste af alt, jeg skriver dagbog, og det er min livshistorie jeg er i gang med.

 

Det er meget vigtigt at jeg får skrevet den livshistorie, og samtidig husker at få min dagligdag i dag beskrevet, både med hensyn til tanker og drømme, og gøremål.

 

Alt dette kunne mine arme ikke holde til, jeg er oppe på så store doser af smertestillende, og ønskede at trappe ned, det har jeg så kunnet stille og roligt nu. Gigtmedicinen fik jeg det skidt af, derfor måtte jeg stoppe med dem. Når jeg har smerter kan jeg ikke koncentrere mig. Æv. Derfor har jeg valgt at første prioritet er mine dagbøger, derefter er det mails af og til, og når jeg så har lidt overskud msn. Jeg ligger også af og til et indlæg ind her, desværre kan jeg ikke kommenterer så meget på i andres. Det har jeg jo heller ikke gjort så meget, som jeg gerne ville. Men kontakt mig endelig på msn, eller send mig en mail, det er så hyggeligt, det er ikke sikkert jeg lige er her, jeg reagere på et eller andet tidspunkt.

 

Da de smertestillende ikke kunne tage nogen form for smerter da jeg var på jobbet, mente vi det var med at sygemelde mig, og sige jobbet op, var en mulighed, for det var jo et job med ensidige gentagende arbejdsbevægelser, og kræver min fulde koncentration, samt et langt højere tempo end jeg nogensinde ville kunne levere.

 

Jeg var alt for langsom til opgaven. Ikke dermed sagt jeg er langsom, jo, det er jeg til mange ting, jeg er ikke en akkord arbejder, jeg er ikke en pige der skal kontrolleres med tid. Jeg er vild med opgaver hvor der skal fordybelse til, ting der ikke lige er en eller anden skema lagt løsnings model til, ikke lige kan placeres i de 3 kassemodeller lavindkomst – mellem skat og top skat. Heldigvis er det ikke sort hvidt, jeg elsker nuancerne. Desværre er der alt for mange steder der ikke er plads til mennesker der godt kan lide nuancerne.

 

Jeg så kun lige et glimt af en udsendelse hvor Hanne Boel var med grundet den nye CD. Hun har med familien bosat sig i Italien. I Italien er der en helt anden livsstil – opfattelse af hvordan livet skal leves. Det hun beskrev, var at her var der plads til at nyde livet, her skulle man ikke leve livet i overhalingsbanen hele tiden. Det at oprette en konto i en bank kunne tage flere dage. Sjovt nok har jeg lidt af samme oplevelse med Italien, dog set med danske øjne i Danmark i en dansk virksomhed.  Så det var måske Italien jeg skulle have bosat mig i som ung.

 

Jeg vil passe godt på mig selv nu. Jeg har brug for at finde den person jeg er frem, og sige til andre det er den person jeg er, og ikke følge det jeg tror andre ønsker, for det er jo slet ikke det andre ønsker, de vil jo have mig og ikke en eller anden person jeg ikke kender.

 

Den sidste måned har givet mig den ro, til at gøre mig selv klart, at det er nødvendigt, at stå ved sig selv. Den har lært mig at elsker jeg ikke mig selv, så kan jeg ikke elske andre. Den har givet mig klarheden, over jeg ikke selv kan gøre det hele. Den har gjort det klart at jeg har brug for hjælp, meget hjælp udefra. Jeg håber så inderligt det danske system, kan forstå vigtigheden af, skal et job passet til punkt og prikke, skal det være et job der betyder noget for en, og den der skal bestride jobbet også skal elske sig selv.

 

Jeg frygter lidt at det igen er den der sang, du er forkælet, du er egoist, hvis du forventer, at du kan få et job du kan holde af. Et job er noget der skal gøres, og du skal bestride det 120 %. Du skal bare holde din kæft og leve efter Janteloven, har du forstået. Jeg gruer virkelig for jeg får denne sang, og vil blive tudes ørene fulde af den. Bare det at jeg skriver det får mig til at tude, for det kan jeg bare ikke. Forstå det for pokker.

 

Jeg ønsker her alle en super dejlig blæsende og regnfuld torsdag.

 

Stort kram til jer alle derude.

 

No Comments

Skriv et svar