Meget snart et nytår

Nu er det tankerne får lov til at gå tilbage til året der gik….. Drømmene har fået behov for at ændre sig. En sætning jeg engang fik stukket ud, kan beklageligvis ikke indfries…. Der er visse faktorer der skal opfyldes for at denne sætning kan leve op til det jeg læser den som

 

TÆNK POSITIV & FÅ ALT

 

Jeg læser sætningen med for store drømme. Hvis drømmene er realistiske, jo så kan det lade sig gøre, helbredet har indflydelse. Uanset hvor positivt jeg tænker, kan jeg ikke blive rask, og derfor ikke få alt det jeg drømmer om. Derfor må drømmene passes til, gøres mere realistiske.

Året 2009 bliver året, hvor jeg vil leve efter, og lytte til, hvor langt mine kræfter rækker, og derfor erkende, der er ting der ikke er mulige, og derfor kun drømme om de ting der er mulige, for mig, med de konsekvenser der er.

Jeg glæder mig til dette liv, jeg glæder mig til at få konklusionen fra kommunen, satser på det bliver Flexjob med 2/3 tilskud, satser på det bliver der hvor jeg allerede er i arbejdsprøvning.

Jeg glæder mig til at give mig den nye opgave, udfordring. Ikke kræve mere af mig selv end jeg kan magte ;-). Drømme om mulige mål udfra de forudsætninger der er pt.

No Comments

 • Johanna 28. december 2008 at 20:11

  Jeg håber din ansøgning om Fleksjob går igennem, også med 2/3. Aller mest håber jeg bare at du får det meget bedre i 2009.

  Reply
 • abildjyden 30. december 2008 at 10:11

  Kære Johanna… Min rådgiver er optimistisk, hun er undrende overfor, der ikke er taget hånd om dette, for lang tid siden. Som hun sagde, det er så svært som menneske, først at tro man er fuld arbejdsdygtig, skal forklare sig selv dette, når smerterne bare fylder…. Begefter få en dom, du er 2/3 berrettiget til Fleksjob. Det er nogle hårde bemærkninger, de gør ondt at modtage, trods det er sandhedens time.
  Når roen er plantet, glæder jeg mig til en normal rytme. Bare det at kunne sige, Jeg arbejder som……….. Fremfor en masse baggrundsforklaring. Ja, igen kunne identifisere sig med en jobtitel. Jeg øver mig flittigt.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.