Meget snart hverdag

Fredag morgen altså i morgen er det hverdagsliv, pudsig dag at begynde efter en ferie, det var mere fordi jeg har en arbejdsopgave der ikke kan bestrides af andre, det er meget utilfredsstillende, især da jeg ikke kan tillade mig at holde fri uden der er backup på mig. Det genere mig nu lige hvor jeg skal til at flytte, jeg har næsten 2 ugers afspadsering, det er blandt andet til de dage hvor jeg får travlt med at rengøre gammel lejlighed, og placere alle mine/vore ting. Thilde følger med mig, hun er jo også meget hos kæresten, ingen af os kan få noget ekstra støtte, boligsikring eller lignende, Thilde kan heller ikke få udeboende SU, heller ikke i den kommende lejlighed, det kan hun først få når hun bliver 20 år, eller bor med rimelig afstand både fra mig, eller hendes far, kan ikke huske hvor langt.
Der skulle komme en forbi for at se lejligheden i går, hun udeblev, når der er en aftale så bør den da overholdes, i dag her til morgen var der så en familie på besøg, dejlig familie. Tror de siger ja til denne lejlighed.
TDC kan ikke ændre datoen for flytningen. Så jeg er uden telefon og internet, dvs. bredbåndstelefoni fra den dag jeg vælger at flytte mine ting. Jeg har valgt at den bærbare og alt dette til bredbåndstelefonien bliver flyttet kl. 8.00 fredag den 1. september, jeg kan få lov at tjekke mails etc. i weekenden hos min søn, så bliver det jo kun mandag / tirsdag, da kan jeg jo tjekke mails på arbejde, jeg er bare ikke omkring msn. så onsdag den 6. september om aftenen, da er jeg klar igen, da skal jeg så være færdig med placering etc. hehe. Hvis jeg får nøglen fredag den 25. august kan jeg bare flytte mest muligt hele weekenden alt det tunge, håbe på at jeg har modtaget alle lønsedlerne, sige at jeg skal have dem alle senest kl. 18 den 24. august, lave lønnen denne aften, og ligge dem på banken, bogfører overførslerne denne aften bare med den korrekte dato. så kan det vel ikke tage lang tid at lave en balance for august, når jeg igen kan komme online. (Det er noget foreningsarbejde jeg sidder med – trænerne får løn for deres indsats.)
Nu håber jeg at jeg kan få lov at afspadsere nogle dage i uge 35 for at undgå stress, jeg bruger aggumentet stress, jeg skal passe på mig selv.
Ønsker alle en god torsdag.
Krammer fra Karin

No Comments

Skriv et svar