Midt i Juni

Medio Juni

Nu er måneden halvt gået, vi er midt i juni. Og udenfor skinner solen så smukt, lørdagen og weekenden er skudt i gang.

Lørdag

En juni dag hvor jeg nyder morgenstunden, som gerne flyder ud til en dejlig afslappet formiddag. Der bliver sat krydser på to do listen, der kommer nye opgaver der sættes på, kalenderen bliver fyldt op for den kommende uge.

Weekend

Vejrapp´en fortæller det bliver dejligt vejr, og det vil jeg nyde, få slappet af, drømme store drømme, være god ved mig selv, altså løsne knuder, morgenstunden har allerede gjort en del.

Stjernetegn

Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese sine omgivelsers ønsker og behov. Hun arbejder helst for og med andre mennesker. Hendes livs vigtigste lektie er at sætte grænser samt udfolde sin kreativitet. Fiskens fantasi er uovertruffen, og hun elsker eventyr.

Hvorfor stjernetegns beskrivelse

Den beskriver mig meget godt, trods dette er en general beskrivelse. Hvis jeg skal gøre helt det som jeg ved er mig, og give plads til min kreativitet, ved jeg nogle af mine kontrolfunktioner skal slippes, ikke dem der skal give mig den indre ro, men alle dem der giver mig nogle spændinger i kroppen.

Hvor er det korrekt

At jeg svømmer rundt i min egen verden, dog har jeg jo lige at få arbejdstid og fritid koordineret korrekt, så jeg er da også ramt af lidt svømning i arbejdslivet. det der skrives om økonomi, håber og drømmer, for jeg ved hvad der tænkes på. Kærligheden har jeg ikke lyst til at arbejde med, kommer den, så tager jeg imod, sker det ikke, så skidt pyt, der er så meget andet der betyder noget for mig i øjeblikket.

Et godt råd

Der stod dette sommerråd i stjernetegnet(Fisken). Det er o.k. ikke at have fuldt styr på livet, bare du husker at følge dit hjerte.

Resume

Sommeren, juni, weekenden, lørdag ligger foran mine fødder. Der vil blive taget både kendte og ukendte skridt, de kan være besværlige, tunge, langsommelige, gode, varme, kærlige, smukke, lette etc. Jeg vil tage hvert skridt med glæde trods udfordringerne, der vil jo altid være en årsag til det jeg møder, og det vil kunne bruges konstruktivt, bare der er et åbent sind.

God lørdag/Weekend

4 Comments

 • Catarina 18. juni 2017 at 07:43

  Ja, juni er en dejlig måned og der sker heletiden en masse, uanset om det er inde i en selv eller ude i verdenen.
  Husk at kærlighed ikke behøver at være til en livspartner, men også kan være til livet, familien og alt omkring sig. Og man kan sagtens arbejde med nettop den kærlighed 😀 Må du få en dejlig juni, sommer og alt det andet 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. juni 2017 at 09:36

   Tusind tak for din tanke omkring kærlighed. Selvfølgelig kan det også være til livet, dem der er mig nærmest, familie sågar til mig selv, min første reaktion var anderledes da der stod noget om at date i horoskopet, det kan jeg jo også gøre med familien ❤️
   Dagen i dag fortsætter med de gode takter fra dagen i går.

   Reply
 • Celena 30. juni 2017 at 04:38

  Happy June to you! I like how you presented your post with the tie in to your zodiac sign! Very creative 🙂

  Reply

Skriv et svar