Midt på ugen – onsdag

Tiden går meget hurtig, det var da lige søndag aften – nat hvor jeg ikke kunne sove og nu er det meget snart onsdag middag.

I dag onsdag er min besøgsdag hos min mor, jeg har et par opgaver jeg har lovet at tage mig af, i dag bliver det omplantning af blomster, afvaskning af møblerne på altanen, og ja, stolbenene i stuen, de er meget støvet. Om vi når en gåtur til kirkegården, nu får vi se, måske finder jeg på noget andet.

 

1. Sofie 1 mdr.

 

Dette vidunderlige billed har jeg fået af min datter, jeg skal viderebringe det til min mor, ja, oldemor sakl nyde hendes vidunderlige oldebarn. Jeg har affotograferet billedet, derfor får i det kun i lille udgave. Det er en rigtig fotograf det er lavet ved, jeg så hele fotoserien, hvor var alle billederne bare super gode. Som min datter sagde, det er prisen også. Jeg glæder mig til min mors reaktion.

 

 

No Comments

 • Jette 9. juli 2008 at 12:42

  Hvor er hun da smuk den bette pige.
  Og sikke meget hår hun har.

  Jeg kan se du har nok at se til.
  Her går det fremad – om end meeeget langsomt.

  Krammer til dig 🙂

  Reply
 • abildjyden 10. juli 2008 at 14:01

  Jette:
  Tak for din søde hilsen, hun er bare vidnderlig, og hårpragten er et samtaleemne i sig selv.
  Godt du kan sige det går stille og meget roligt frem ad.
  Kram herfra

  Reply

Skriv et svar