Midt på ugen

Her er der meget stille. 😉

Det er bogstaveligt.

Jeg laver mange sjove ansigter

Nå ja, stemmen smut søndag, der var bare ingen lyd på. Nej ingen halsbetændelse, ingen forkølelse. Det er bare en gentagelse, jeg har prøvet denne udfordring så længe jeg kan huske tilbage. Perioder er det både forår og efterår jeg bliver ramt. Og varigheden, hm., det er meget forskellig. Jeg kan ikke sige det, det er så forskelligt. Dog er det vigtigt jeg har meget ro omkring mig selv. Jeg ikke fryser. Jeg ikke spænder mine muskler. Ja, det er nemlig musklerne omkring stemmebåndet der er ramt.

Jeg er derfor meget stille, jeg kan intet sige til mit forsvar ;-). Det er ubehageligt. Det var nok derfor de sidste dage ikke har været så okay som jeg selv gerne vil. Bare tanken om at være stum, bare sådan.

Jeg kommer selvfølgelig ovenpå igen, det er jeg kommet hver gang. Så er du en kvinde der laver nogle af disse ansigtsudtryk du kan se på linket, så er det nok mig 😉

No Comments

 • Pia Charlotte 18. september 2008 at 11:21

  Du skal få en kämpekrammer fra Sydfrankrig, og så kan du jo passende spille The Sound of Silence med Simon og Garfunkel, den er så smuk.

  Reply
 • Catarina 19. september 2008 at 06:30

  Rigtig god bedring med stemmen jeg håber du får den fornødende ro til at komme på toppe igen. 🙂

  Reply
 • Marianne 20. september 2008 at 08:39

  Jeg hader også de perioder hvor jeg totalt mister stemmen – og i de perioder render husbonden rundt med et fjoget grin…

  Reply
 • abildjyden 20. september 2008 at 14:37

  Pia-Charlotte:

  Tusind tak. Ja, den er vidunderlig. Har været med til at synge den i et kor jeg var i fra jeg var 11 år til jeg flyttede fra fødebyen som 18 årig. Jeg var rimelig habil alt stemme. Beklager i dag, selv når stemmen er der, så flygter mine børn, nok fordi jeg der er lidt af en stemmeføring som i sangen “Glemmer du, så husker jeg” (hihi).

  Catarina:

  Jeg passer på mig selv, min familie respektere situationen fuldt ud, det er lidt mere vanskelig med de offentlige. Heldigvis følger min A-kasse konsulent med mig til møderne, hun forstår min situation,

  Marianne:

  Mit stemmesvigt skyldes jeg konstant går rundt og spænder i de 56 musklegrupper der er i ansigtet, her blandt andet det omkring stemmebåndet. Årsagen er min hypermobilitet, dejligt at lærer, hvorfor jeg rammes på den måde. Det er forøvrigt anden gang min sagsbehandler møder mig, hvor stemmen svigter, håber de snart fatter at jeg ikke kan tage et ordinært job som receptionist (hihi). Tænk sig at have en sådan ansat, hvor stemmen svigter 2 gange årligt ca 8 uger om året. Helt vanvittigt. Hvis jeg fik kr. 4.000,- så var det helt sikkert jeg ville prøve en bideskinne, om den kunne hjælpe mig.
  Familien har altid bakket mig op, og ja, nydt roen, præcis som husbonden hos dig

  Reply
 • Gitte 23. september 2008 at 11:45

  Hej Karin.
  Sikke noget med din stemme. Håber du snart kommer ovenpå igen – på alle måder 🙂
  Knus herfra

  Reply
 • Karin - Abildjyden 27. september 2008 at 17:19

  Gitte:

  Stemmen er der komplet i dag. Dejligt. 12 dage……. Jeg er ikke fit for fight, men at kunne kommunikere giver en styrke.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.