Midt på ugen

I dag fik jeg ændret siden – Om mig – I marts i år fik jeg slettet den første – Om mig – Der var mange nyttige informationer, den var ikke som jeg er nu, og dog, den var/er præcis det jeg er nu. Den fortæller – hvorfor jeg er som nu.

Masser af ord, hvad mener jeg med disse ord?

Vi er alle sammen noget specielt, vi er jo alle en brik i et puslespil, i et fællesskab kan vi skabe, i et fællesskab kan vi gøre en forskel. Derfor er sammenhold, netværk, familie, venner, kollegaer, grupper af stor vigtighed. Små individualister, skaber frygt, had og jalousi. Jeg er en brik i et puslespil. Skal aftensmaden laves i fællesskab, så skal alle ikke pille løg, vi skal kunne tage hvert vores, og i fællesskab skabe noget stort. Stå alene om aftensmaden, stå alene om opvasken, kan skabe ensomhed.

Måske virker det hele så trist. Det er jeg ikke, jeg er mild, smilende og glad af natur. Med glæde, smil og varme kommer vi længst.

Jeg ved mit – Om mig – er meget lang. Jeg er jo fyldt 50 år, har ikke valgt den direkte livslinje, derfor. Det er jo meget sjovere at vælge omveje, det er da sjovere at opleve, udfordre, og tage ved lærer. På den måde forstår jeg bedre. Har jeg ikke prøvet, kan jeg ikke sige, det vil jeg ikke igen.

Jeg vil nyde og lærer resten af min onsdag.

No Comments

 • Jonna 15. juli 2009 at 18:25

  Du har haft og har et godt liv med de op og nedture vi alle prøve. Håber dine ønsker må gå i orden for dig.
  Tror det er det vi møder på vejen, der gør os til de mennesker vi er.

  Reply
 • abildjyden 16. juli 2009 at 08:27

  Hej Jonna.

  tak skal du have. Jeg er enig, vi ændre os løbende. Modnes, lærer af fejl, høster nye indtryk.

  Reply

Skriv et svar