Dagen er slut, er på vej til køjs, lidt senere en planlagt, skulle lige se, om der er et kup forsøg i gang i USA. Det er skræmmende, hvad konspiration kan føre til. Jeg er rystet, USA er blevet en bananrepublik, krydser fingre for der er nogle voksne der tager teten, og får givet taktstokken videre den 20/1-2021.

Var på værkstedet i ca 2 timer, alting var noget nemmere, før elektronikken tog over. Bare fordi, jeg havde ændret køremønster, så får jeg en reminder, indrømmet, ændringen fra 100 km dagligt, hvoraf ca 80 km er på motorvej, til dagligt 10 til 15 km bykørsel, hvor bilen ikke når at blive varm. Den anden udfordring kræver en opdatering, men den nyeste er fyldt med fejl, så nu er jeg på venteliste. Det sidste var bare forkælelse, påfyldning af sprinklervæske.

Mens jeg var på værkstedet, begyndte det at sne, kun lidt, de helt bitte små, ikke de store smukke flager, men det sner. Håber virkelig der bliver en chance for der kommer lidt mere, så ungerne kan kælke i morgen, præcis som andre fik muligheden for i dag, det jo svært når der ikke kommer ret meget, og først begyndte at være lidt kort før det blev mørkt.

4 Comments

 • conny 7. januar 2021 at 08:51

  Ja, det er vildt med situationen i USA. Man mangler ord til at beskrive ens følelser.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. januar 2021 at 11:32

   Ja, jeg leder også efter ord, så rystet over, det er muligt at handle sådan, samtidig tror jeg hvis en er modtagelig for de grufulde udtalelser der opildner til had/frygt/mistro, så er det den udløsende faktor.
   Bare tanker.

   Reply
 • Catarina 7. januar 2021 at 18:30

  Jeg kunne helle ikke sådan lige slippe nyhederne i aftes. Jeg har a aldrig drømt om at det kunne komme så meget ud af kontrol og i det hele taget udvikle sig så voldsomt. Tak tak.
  Ja, det var menner med biler for 20 år siden de er nu altså mere komfortable i dag 😉Vi fik ikke alt så meget sne som jeg havde håbet på, på trods af at det sneede det beste af dagen 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 8. januar 2021 at 07:06

   Det er ufatteligt. Jeg er stadig rystet.
   Når jeg læser udlægninger fra Det Hvide Hus, frem til engang i nat, kontra det sidste opslag på Twitter, iflg. vores jounalister der ovre.

   Jeg foretrækker nu også min bil fra 2020, fremfor en fra 2000 😊 så lader vi elektronikken være en udfordring 😉
   Øv for dig mht. sne.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.