Her i byen har vi lige påbegyndt Holstebro Festuge 2014.

I går mødte jeg tilfældigt yngste og svigersønnen på vej ned mod byen. Vi blev hurtigt enige om vi lige skulle nyde en Cafe Latte, det skulle være ude,  vi fandt et ledigt bord ved Cafe Aas.

Der var musik (samba lyd) fra Den Røde Plads. Det begyndte at bevæge sig op gennem byen. Et lille udpluk af de billeder jeg hurtigt fik taget med mim mobil, ses ovenfor.

De billeder over teksten her er så stemningsbilleder fra en dag i Bukarest.

Der er en del fælles træk, jeg nævnte det for yngste da vi stod på pladsen og så de flotte og musiske indslag.

Hvorfor min by er på verdenskortet, skyldes blandt andet Odin Teatret, da de fik lov til at slå sig ned i byen for 50 år siden, blev kimen lagt til Holstebro påbegyndte rejsen som kulturby.

4 Comments

 • Catarina 15. juni 2014 at 12:06

  Hvor ser det bare hyggeligt ug. 🙂 Gad godt der var noget lig det har i Odense. Det var der engang, men det stoppede for mange år siden. 🙁

  Reply
  • abildjyden 16. juni 2014 at 06:25

   Det er så hyggeligt.
   Odin Teateret giver over 100 forestillinger i den kommende uge. Og gennem året er der forskellige indslag, der bliver promoveret i gågaden, det er så hyggeligt.
   Dejligt at vide vi har et stykke kultur, der ikke findes i andre byer i DK, noget vi kan være stolte af 😉

   Reply
 • Madame 15. juni 2014 at 19:00

  Dejlige billeder, Karin! Det ville jeg gerne have oplevet – og Odin Teatret skulle være fantastisk. Jeg har kun hørt om det i radioen.

  Reply
  • abildjyden 16. juni 2014 at 06:26

   Tak skal du have.
   Odin Teatret er noget helt specielt. Når du er afsted til både det ene og det andet, kan jeg nyde at vi har dem 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.