Min den 24. december 2016

Min den 24. december var sammen med guldklumperne Frida og Otto, børnebørnene her fra Holstebro. Det var næsten hele dagen.

Omkring kl. 8.30 bankede det på døren, det var Otto der hentede mig 😉  – Han var dog ikke helt enige med yngstedatteren og jeg om vi skulle hjem til far og Frida, så vi måtte lokke.

Hjemme hos den lille familie hyggede vi med franskbrød, oste og en lækker spegepølse, inden jeg åbnede for gavesækken med julegaver.

Yngstedatteren skulle arbejde juleaften, det var derfor vi valgte at hygge med lidt af gaverne fra formiddagen.Af mig  Frida fik en Krea dukkevogn med sengetøj, og Otto fik togskinner til Brio togbane. Af forældrene fik Otto Duplo Tog, så nu kan han selv vælge hvilken togbane han vil lege med. I dag er det hele elektrisk.

Jeg vente hjem og fik lidt fra hånden samt slappet af, inden Inga, yngstedatterens svigermor hentede mig. Juleaften var jeg inviteret med til svigersønnens storbror. Alt blev pakket ned i 2 biler, barnevognen skulle jo med, så der var læs på.

Vi ankom og hyggede med lidt juleknas, duften spredte sig i huset, det var både and, flæskesteg og medister. Og som i de flest hjem giv vi til bords omkring kl. 18.00, hyggede med masser af god mad og risalamande. Jeg havde mandelgaverne med, og tænk sig, jeg fik en mandel i år. Da der var 2 gaver med, Svikmøllen og en god Anthon Berg chokolade, og det var en voksen mere der fik mandlen, så tillod jeg mig at få chokoladen, som jeg videregav til de store børn til deling.

Efter en god middag, blev madrester gemt væk, og opvaskemaskinen sat igang, gaverne placeret under træet, Otto og Frida er stadig aktive, og for muligheden for at danse om juletræet og pakke gaver ud.

Otto og Frida var længe oppe, Frida blev overtræt og dermed svær at putte, men hun fik ro og aftenskaffen blev nydt med godter og småkager.

Da klokken blev godt 22.30 pakkede vi sammen og vendte næsen hjem med 2 sovende børn. Alt i alt en dejlig aften i lige så dejligt selskab.

 

6 Comments

 • Mette 26. december 2016 at 20:40

  Lyder rigtig hyggeligt:) rigtig glædelig jul 🙂

  Reply
  • Abildjyden 29. december 2016 at 08:50

   Tusind tak. Jeg har også kunnet mærke gennem dine billeder at i har og har haft en fantastisk jul.
   ????
   Glædelig bag jul

   Reply
 • Lene 27. december 2016 at 08:23

  det lyder som en skøn juleaftensdag og aften. Glædelig bagjul.
  http://www.underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com

  Reply
  • Abildjyden 29. december 2016 at 08:53

   Tusind tak, det er en gave at være sammen med det kæreste guld.
   Nu nærmer nytåret sig – så godt nytår til dig. ???

   Reply
 • Catarina 30. december 2016 at 17:54

  Aii, hvor lyder det bare som en rigtig hyggelig aften Karin – det må være hyggeligt at have små børn med til juleaften, det er jo ved at være nogle år side. 😀
  Hvor sjovt at du fik mandlen og selv havde gaven med, det same skete her.

  Reply
  • Abildjyden 1. januar 2017 at 10:34

   Det var lidt inderlig med den mandel, og det så ikke kun var mig, hjælper lidt på samvittigheden ?
   Jeg kan mærke at selskabet med børnebørnene giver så megen glæde og energi, så 2017 vil blive til endnu mere spam og kærlighed til dem. ❤?

   Reply

Skriv et svar