Min fridag

Jeg er virkelig blevet afhængig af denne onsdags fridag, at der var anderledes i sidste uge, kan jeg mærke i denne uge. Det er denne dag i midten der har den gavlige virkning for mig. Arbejde 2 dage, fri 1 dag, og arbejde 2, og have 2 fridage.

Mandag og tirsdag var begge arbejdsdage, meget travle dage på job, jeg selv viste tegn på det, mandag glemte jeg madpakken, det stod ellers klar, tirsdag glemte jeg buskortet, det var i en anden lomme end det overtøj jeg havde på. Hm. nå skidt pyt, det viser bare jeg er et menneske og ikke nogen robot.

Tirsdag den 6. dec. kom første udfordring for yngstedatteren og svigersønnen. Otto´s dagpleje havde fri, derfor var Otto hos bedstemor, så passede det fint at svigersønnen kunne hente Frida i dagplejen. Desværre fik Frida den første opkast tur mandag aften. Så Frida måtte blive hjemme tirsdag. Der manglede en voksen i ca. 1½ time, derfor sprang jeg til. Super hyggeligt. På den måde fik jeg jo også lige en lille gåtur plottet ind, ialt 4 km. Så kunne jeg sige tjek til de 30 min gang jeg gerne vil klare dagligt som minimum.

Det at tage hjemmefra når det er mørkt og komme hjem når det er mørkt er ikke lige det jeg holder mest af, vil helst gå når det er lyst. Jeg har jo før nævnt at jeg er hulebygger om vinteren, og det kunne jeg tydeligt mærke i går.

9 Comments

 • Miri 7. december 2016 at 10:15

  Den mørke tid, kan være en udfordring, som vi må forholde os til og huske at udfylde med glæder, lys og en rask gåtur 🙂

  Reply
  • Abildjyden 7. december 2016 at 21:18

   Vi må finde de små smutveje til lys, glæder og med en frisk travetur. Og støtte hinanden ??

   Reply
 • Mette 7. december 2016 at 14:07

  Men hvor er du go’ til at se det positive i det hele:) Det er det vigtigste:)

  Reply
  • Abildjyden 7. december 2016 at 21:22

   En kommentar jeg ofte møder på min vej. Jeg smiler altid, om jeg cykler, går eller hvor jeg færdes.

   Reply
 • Celena 7. december 2016 at 22:27

  I am not a fan of the darkness of winter… but I have to admit that I like the cosy lights of Christmas at this time of year 😉 God uge til dig!

  Reply
 • Catarina 9. december 2016 at 21:38

  Indimellem er det virkelig mørkt derude og nå så det også er vildt overskyet, hjælper det slet ikke på det med lyset. Jeg kan godt forstå at du elsker den der fridag midt på ugen – sådan én ville jeg også elske. Men jeg har min 30 timers uge og den er jeg også glad for. 😀
  Dejligt at du kunne træde til med den lille syge fis – det er det bedsteforældre kan hjælpe aller mest med.
  Tror jeg fornemmer at du er ved at få indført dine daglige små gåture. Fedt. 😀

  Reply
  • Abildjyden 10. december 2016 at 08:44

   Dine fornemmelser er korrekte, jeg når kun lige ind af døren og skifte sko og evt. overtøj, før jeg er ude på en travetur. Detbetyder så meget for mig. Har lige ligget i sengen i 2 døgn med maveonde, og jeg kan mærke det trækker i mig, som jeg svarede dig tidligere har jeg en aftale, om det bliver hele turen jeg går, eller yngste kører mig hjem, det ved jeg først når jeg lander herhjemme i eftermiddag (det kommer an på om jeg kommer til at handle noget ind 😉 )
   Det at have fri kl. 14.30 – og du traver til og fra job, gør jo at du får lidt dagslys ind på turen hjem, det gør så godt, trods lyset kan være gråt, det er jo bare med at suge til sig 🙂
   Jeg er glad for jeg kan hjælpe – at jeg så selv bliver smittet hm…, det var nok sprunget på mig på anden vis, andre er jo også ramt.

   Reply
 • carolinesoelver 16. december 2016 at 00:03

  smart at sætte daglige mål ift. gåture, især her om vinteren, hvor man nemt kommer til at blive inden for – hvilket selvfølgelig ikke er det sundeste.
  http://www.silverstories.dk

  Reply
  • Abildjyden 17. december 2016 at 11:08

   Velkommen her
   Mål, delmål etc. er et dejligt redskab når man som jer er ramt af kronisk udbrændthed jeg når aldrig til fuld energiniveau. Har levet for mange år i overhalingsbanen, hvor jeg bare sagde ja, ja, ja osv.
   I dag skal jeg helst leve meget struktureret ?
   Det er svært at ændre en pleaser til at sige fra, nej og mærke efter.
   I dag ved jeg meget mere, og er blevet bedre, ikke perfekt, det bliver jeg aldrig, og det ønsker jeg ikke, der skal være plads til huller.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.