Min lørdag bliver ……..

En lørdag formiddag, for mig er jeg ikke kommet i gang endnu. Og dog, jeg har bedt vinduespudseren fjerne skidtet på mine vinduer, jeg bor for højt, så jeg skal være hjemme når de kommer, jeg skal flytte rundt på alle mine møbler, hvis det er en professionel. Så, jeg har sat dagen i dag af til selv at udfører denne opgave. Hvis det var en prof der udførte tjansen ville det tage max 15 min. Jeg bruger en hel dag, jeg kan ikke engang tage 1 helt vindue, både ude og inde i 1 hug. Så det eneste jeg vil afbryde denne lørdag med bliver en travetur, og en tur i vaskehuset.

Når jeg siger godnat, så kan jeg glæde mig over at vinduerne er blevet vasket og der er rent tøj i skabene. Mange af jer læsere vil nå meget mere, det ved jeg godt. Jeg kan bare ikke gøre det hurtigere, mit helbred skal med gennem hele udførelsen. Udfordringen er, vinduer befinder sig over albue højde ;-). Alt over albue højde er for mig en stor udfordring ;-).

Husker jeg at udfører opgaven i det tempo, så er smerterne mindre, end hvis jeg presser mig selv, og drøner derud af. Det er vidunderligt at vide besked om hvad jeg kan og ikke kan 😉

No Comments

Skriv et svar