Min onsdag

Tænker jeg på dagen i går, så taber jeg helt pusten over det jeg gennemlevede på så kort tid. Jeg føler det var mange ting, da en af dem er en meget stor beslutning, og en anden der vedrører mit helbred, og der krævede meget af mig i går.

Dagen var planlagt som jeg altid har for vane at gøre. (Det er ikke en af disse vaner jeg ønsker at bryde). Jeg skulle på mit afklaringsforløb, her deltager jeg jo mandag onsdag og torsdag., og her manglede jeg lidt guldkorn, omkring et jobtilbud/samtale, inden jeg kunne få aftalt nærmere. Dog var der lige nogle blodprøver der skulle tages. Så omkring Hospitalet først.

Jeg fik guldkorn til hvordan jeg klargør mig til en telefonsamtale, jobsamtale, altså mentalt. At jeg har den indre ro, og ja, jeg tror på mig selv.

Jeg skal til samtale på Holstebro Gymnasium mandag den 5. maj kl. 10.30. Det er på deres laboratorium, hvor jeg skal fungere som mor for både lærerne og eleverne. Det er omkring sikkerhed, fremstilling, mærkning etc., selvfølgelig havde de håbet jeg var indstillet til flexjob, det er jeg jo ikke, mange mener jeg vil kunne og jeg kan komme ud og fungere 100% i jobbet, dog kan arbejdsprøvningen vise, at det er flexjobbet der er relevant for mig. Det vil være den første mur jeg skal have væltet. Den næste mur var lige det der hedder sommerferie, skoler har jo ikke kun 3 uger som vi almindelig dødelige!, denne mur har jeg taget hul på, kender ikke svaret endnu. Min mentor har taget fat på denne, jeg håber på svar før jobsamtalen.

Jeg lærte en anden øvelse jeg vil bruge når jeg igen møder en person som denne projektleder jeg mødte i mandags. Jeg skal forestille mig selv under bruseren med lidt for meget shampoo i håret, bruseren med godt varm vand ned over hele kroppen, følge shampooen ned over hele kroppen, ned til tæerne og videre ud i afløbet. Herefter vil jeg føle mig renset for det overgreb.

Ja, denne projektleder slog mig hårdt oven i hovedet, det gjorde meget ondt, jeg blev virkelig ramt på mit værd. Hurtigt blev det klart at de mennesker der arbejder på projektgården har ikke meget til overs for det afklaringsforløb jeg deltager i, og det er en af de årsager til jeg skulle trædes på, de redskaber jeg har fået med, må jeg ikke have, de motorsave der sidder på mine albuer vil han fjerne, og nej, jeg skal bevare mig, og den der er kommet frem, jeg skal styrke hende mig. Og jeg skal ikke bare føle en person der ønsker at jorde mig. Og nej, jeg skal have en helt anden mentor i min arbejdsprøvning, og det skal jeg have redegjort for, i den resurseprofil jeg skal skrive, når jeg forlader AS3, og jeg skal afleverer til min sagsbehandler.

Samtidig fik vi vendt mange andre udfordringer blandt gruppedeltagerne, eller kandidater som vi bliver kaldt. Det var af både personlig karakter, og ja, hvad sådan en Kristi himmelfartsdag skal bruges til. Kl. 13. fik jeg fri, der var ikke noget jeg kunne gøre.

Jeg mødtes med Thilde, hun manglede noget tøj til på lørdag. Normalt elsker jeg dette, men på det seneste har jeg ikke brudt mig så meget om det, det er ikke hver dag det sker, men det sker ofte jeg får kraftig sved ture, især når vi kommer i butikkerne. Jeg havde 3 steder vi skulle omkring, Apoteket, Matas, og Esprit. Hurtigt bemærkede vi at Esprit måtte vente, og ja, pludselig blev det også Only, faldt over en sød bluse der lige var noget for mig, og samtidig billig.

Da jeg kom på Apoteket var køen som sædvanlig lang. Da det blev min tur, måtte jeg igennem trædemøllen, medicinen var ikke kommet, og hjælp vi kunne ikke ringe lægen op, derfor skulle jeg omkring lægen, heldigvis ligger lægehuset lige omkring hjørnet. Desværre var det ikke nok bare at møde op i receptionen, det var ikke fordi recepterne ikke var afsendt, det var et svar på de blodprøver fra i morges, der ikke var så godt. De havde forsøgt at ringe, ups, de har forsøgt på privatnummer der ikke eksistere mere, det blev hurtigt rettet, mit mobilnr. Blev sat ind, og jeg satte mig hen og vente. Brød ind, da han kaldte en anden patient ind, og ja, jeg kom under hans vinger. Nå, du står op sagde han, har du hjertebanken, næh nej, er du stakåndet, næh nej, har du hævede ankler, hænder ben, næh nej, (det har jeg nu), har du noget du ikke sådan lige synes burde være okay, jeg mente jeg manglede energi, og ja, når jeg skulle vende fra vandret til lodret stilling blev jeg svimmel, det var såmænd det. Nåh nu kom dommen, jeg havde et uhyggelig lavt kaliumindhold, det der kaldes kaliummangel. Derfor skulle jeg have en uhyggelig stor røvfuld kalium, jeg skulle begynde straks efter jeg forlod Apoteket, det var 2 x 750 mg Kaleorid, 4 x dagligt, det skulle jeg frem til søndag aften, mandag morgen skulle jeg igen have en blodprøve, der vil være svar tirsdag morgen. Og ja, det er denne morgen jeg skal til undersøgelse – En Renografi af mine nyrer – og nej, denne afdeling er ikke strejkeramt. Hvis jeg fik nogle af de adspurgte symptomer skulle jeg straks tage kontakt til vagtlægen. Ved dog ikke lige om det er nok med de hævede ankler og fingre, ser lige tiden an. Jeg fik besked på at tage hjem, slappe af resten af dagen, og få sovet. Jeg vidste dog jeg skulle have handlet lidt, og det fik jeg da nået. Sovet, jeg det har jeg også fået, næsten 12 timer.

I dag undrede det mig, jeg har ikke svedt som jeg plejer om natten, jeg har ikke svedt helt på samme måde. Måske er det bare et enestående tilfælde, nu får vi se, jeg tænkte bare ikke på om det kunne være en årsag, og jeg ved ikke om det er.

I dag skal jeg besøge en god ven. Jeg glæder mig meget. Jeg bliver og overnatter, da jeg gerne vil nyde et glas eller flere.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.