Min udsigt–min opvågning

Når jeg skal vågne er det nødvendigt at der er god tid. Og jeg mener meget god tid. Jo da, kan godt vågne op og springe ud og i gang, der bliver bare en “regning” senere, der skal kvitteres for.

Jeg har erfaret min hverdag skal foregå i “slow”. 1. 2. 3. så er det fra hånden, så kan jeg komme videre, er bandlyst. Det der sker efter sådanne handlinger, er for “dyr”, det er unødvendigt.

Når udsigten så er denne smukke himmel, gør det mig ikke noget, jeg skal fungere i slow.

Hørte lige at temp. har været nede på -9℃, dog ikke lige her, min mobil sagde -7℃. Så har vanter, hue og skibukserne klar Smiley, der blinker

4 Comments

 • Madame 26. november 2013 at 10:34

  Hvor er det smukke billeder!!! Jeg er lige som dig kun til slow – det gælder om at finde ud af, hvordan man trives bedst.

  Reply
  • abildjyden 27. november 2013 at 07:47

   Tusind tak.
   Det har du fuldstændig ret i Gitte. Erkendelsen er det vigtigste. Jeg nyder det fuldt ud nu. Og kan straks mærke, hvis jeg har ladet mig påvirke af en eller anden der trives bedst på “speed” ;-). Ved at sige det her, styrker mit ubevidste i, det er mig ;-).

   Reply
 • Catarina 27. november 2013 at 12:28

  Smukke smukke billeder af en meget meget kold morgen. Men det er de kolde morgner som gøre dagene smukke og hellere det end den grå dyne. 🙂

  Reply
  • abildjyden 28. november 2013 at 07:33

   Tusind tak.
   Jeg er fuldstændig enig med dig. Kunne tydeligt mærke at onsdag morgen ikke var så spændende. 🙁

   Reply

Skriv et svar