Min ugentlige fridag

Begyndte fantastisk. Fik lige klaret 3 x vask, og heldigvis var der lige 3 maskiner ledig, da jeg kom over i vaskehuset kl. 6.02. Pyha, det skal jeg lige huske til en anden gang J, tænk hvis jeg lige havde den 4. maskine J

Himlen mod vest og vasketøjstativet

Himlen mod vest og vasketøjstativet

Nu hænger der tøj til tørre på altanen og resten er på vej på plads i skabe og skuffer.

Hvad vil jeg så krydrer denne dejlige tæt på sommerdag i maj udover nyde at solen skinner, har bare ben og tæer, og overtøjet hænger i skabet. Jeg har planer om et par småting, ellers vil jeg bare nyde det, for weekenden bliver jo knapt så varm og solrig, så kan jeg jo være lidt mere praktisk “gris” i Pinsen, har ikke nogle aftaler, måske kommer der nogle, men ikke mere end det passer for mig.

Læste en klumme her til morgen i Politiken der bare ramte plet. Jeg er et menneske der trives bedst med fordybelse, leve livet med “små skridt” “i slow”. Blæksprutten er ikke min kop te, den har gang i alt for meget, og skaber kaos. Halve løsninger er yt i min verden. Om det så er omgivelserne eller det er en eller anden der sidder på min skulder og hvisker mig i øret, der får gang i blæksprutten, det ved jeg ikke, og dog. Det er jo kun mig selv der må trække i håndbremsen J

Jeg vil lige nyde min te, skrive lidt personlig dagbog (forløsningsprocessen), før jeg griber en ny bold.

Ønsker alle en dejlig solskinsdag.

10 Comments

 • Mette 11. maj 2016 at 12:05

  Go’ solskinsdag til dig:o) Nyd te og dagbogsskrivning:)

  Reply
  • Abildjyden 13. maj 2016 at 04:54

   Tusind tak – dagen var fantastisk.
   Og der var opgraderet iMac torsdag morgen 🙂

   Reply
 • Pigen fra landet 11. maj 2016 at 16:41

  Ih altså, hvor dejligt med ny pc og måske også snart en ny bolig 🙂
  Det er vigtigt at leve livet i samhørighed med sig selv, og det er kun os selv, der kan tage styringen.

  Reply
  • Abildjyden 13. maj 2016 at 04:58

   Onsdag var som sædvane en dejlig dag. Den er guld værd for mig.
   Skønt med opgraderet iMac – Torsdagen blev så lige brugt til at få mail – kalender – faste link, bruger/koder på plads 🙂

   Reply
 • Catarina 11. maj 2016 at 18:51

  Det er dejligt at få nogle af de praktiske ting fra hånden allerede tidligt fra morgenstunden af – det lævner tid til masser af hygge og ikke mindst nydelse. 😀

  Reply
  • Abildjyden 13. maj 2016 at 05:05

   Jeg holder af at få to do tingene fra hånden tidligt, ellers får jeg ikke så meget ud af min fridag 🙂

   Min iMac stod klar med opdateringer etc. fantastisk. Dagen i går blev brugt til mail opsætning, faste link med bruger/kode (ups) pludselig er de bare væk -) – Hvad var det nu den bruger, den kode hed 🙂

   Reply
 • betty 12. maj 2016 at 20:02

  Jeg kender godt den fornemmelse at komme i vaskehuset tidligt (har også fællesvaskeri)
  Det er skønt at få noget fra hånden om morgenen. Du har sikkert nydt din dag 😉

  Reply
  • Abildjyden 13. maj 2016 at 05:06

   Dagen var fantastisk, så skønt at få de praktiske ting af vejen tidligt, så dagen kunne nydes.

   Reply
 • Celena 19. maj 2016 at 17:13

  It is a nice feeling to get chores done early in the day… more time for fun stuff 🙂 Hope you had a great day!

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.