Min ugentlige fridag

Dejligt med denne busk – den krydre lige denne grå blæsende formiddag.

Jeg kan mærke dagen er meget energiforladt, brugte lige lidt mere mandag og tirsdag end jeg skulle. Så er det dejlig jeg har fri i dag og ikke har aftaler her og der – alle vegne.

I går havde jeg en opgave der bestod i at trylle. Det skulle ske med udgangspunkt i en samtale mellem 2 personer, hvor der ikke forelå et referat, og hvor ingen huskede hvad de 2 personer talte om, og det var ikke muligt at tale med dem, da de var over alle bjerge. Jeg er regnskabsassistent, og for dem der kender til lidt, ved i, vi sætter en prestige i, alt skal stemme, og det på kr. og øre J Det var en udfordring. Jeg får så først en tilbagemelding fra modtageren i morgen, har jo fri i dag, og nej, jeg kan ikke tjekke min mail hjemmefra, så jeg holder virkelig fri når jeg har fri J

Når jeg tager fat på sådan en udfordring så kræver det ro fra telefonen, heldigvis var den ikke helt så slem i går, men en afbrydelse, og finde tilbage til det jeg var i gang med, det koster altså, og når det så bliver lidt over normal arbejdstid for mig, så vil koncentrationen ikke spille i samme tempo som jeg ønsker. De skulderklap, og måden der bliver sagt tak på, tager jeg til mig, og griber derfor glædeligt opgaven, Kan virkelig mærke der er sket noget, efter min snak omkring det der skete i sommer. Så jeg har det bedre, når de spørger om jeg vil give en ekstra hånd. At jeg så er så energiforladt, at jeg intet for udført af normale to do ting ud over arbejde, og det så lige koster lidt på mine private to do ting på en onsdag, det må jeg tage i stiv arm, vælger de ting der er energigivende, og rykker de andre opgaver til der igen er energi/plads J

 

4 Comments

 • Catarina 12. november 2014 at 14:20

  Håber du får nyt din fridag og at energien stille og roligt vender tilbage 🙂
  Der er bare nogle opgaver som kræver at der er helt ro for at man kan fordybe sig og samtid få lavet et rigtigt godt resultat. Godt at der var den fornødne ro i går. 😀

  Reply
  • abildjyden 13. november 2014 at 08:01

   Det var dejligt med en fridag. Der kom dog lidt småforstyrrelser ind. Skidt pyt, det var små dejlige lysglimt på en meget grå dag. ♥

   Reply
 • Madame 17. november 2014 at 09:41

  Sikke en vidunderlig busk! Og hurra for din ugentlige fridag – jeg havde også sådan en, da jeg stadig arbejde.

  Reply
  • abildjyden 17. november 2014 at 11:08

   Denne fridag er så vidunderlig. Den er hellig (næsten) der kan se noget der gør jeg bytter lidt rundt 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.