Minitøzegruppen

Langt om længe skulle minitøzegruppen samles her hos mig, vi er gennemsnitlig sammen mindst 1 søndag i måneden,det har ikke kunnet lade sig gøre siden maj. Men i går kommer første afbud, og næste her til morge, endda medens jeg stod midt i bagningen af et super lækkert speltbrød, og en gulerodskage. Nå, men Sussi og jeg der var tilbage blev enige om at udsætte 14 dage, men stadig hos mig. Jeg har nu plottet ind i kalenderen at søndag den 18. september kl. 11.00 her hos mig.
Det at være sammen nogle piger og få sludret, bare tøsesnak, det er dejligt, pragtfuldt. Vi udveksler madopskrifter, ideer til ændring af dem både til noget sundere, men også til en rigtig kaloriebombe. Vitaler børn, arbejde, tøj, politik, motion etc. Men også det med at have gamle syge forældre. Nej vi taler ikke kun mænd *hehe*
Jeg er med i flere grupper, og det er en af dem, jeg nyder det. Dog mangler jeg en gruppe hvor der både er mænd og kvinder, gerne lige fordelt, og hvor dialogen fint kan gå på tværs af gruppen, og gerne med et stort flertal med interesse for politik. Nå, men jeg er da også lidt krævende ikk´?
Ønsker jer alle en fortsat god søndag.
 
Super krammer
 
 
 

No Comments

  • sus 4. september 2005 at 10:46

    Hai Karin ………Tak for din hilsen ….ja der var ikke ret meget ved den kamp men vi holdt dog skindet på Næsen søde …..Var nede ved en VEN for at se den og er lige kommet hjem for jeg sov dernede *ss*Fortsat god søndag til dig :-)Kram fra sus

    Reply
  • sus 7. september 2005 at 15:43

    Haisan …..endnu en dag på jobbet men nu kan jeg sku slappe af resten af aftenen …..Håber du har det super godt ????KnuuuZ*SUS*Har dog lidt ondt i Benene idag efter træningen igår men mon ikke det går over imorgen når vi igen skal derover *GH* Det er bare med at komme igang …..Hygge til dig 🙂

    Reply

Skriv et svar