Mit eget selskab

Og hvad så

Efter dejlige dage med børnebørnene kom 2 meget rolige dage. 2 dage hvor jeg ikke fik gjort så meget andet end nyde mit eget selskab, tømme vasketøjskurven, læse, strikke og være på en lille handletur med yngste datteren.

 

På tur

Genbrug

Vi var forbi Kirrpu Holstebro. Jeg har ikke været der før, og nu i skrivende stund ved jeg hvorfor. Da jeg kom ind, kunne jeg mærke uroen, et stort kaos, trods systemet er, hver sælger har en stand, der har et nummer, og hvert produkt er mærket med standnr. og pris. Et enkelt sted var tøjet delt op i størrelser, pige, dreng, t-shirts, body etc., men kun ved en stand, ellers rodede det blandt krydderikrukker, stegefade, urtepotteskjulere, diy ´s, bøger etc. Yngste søgte et termosæt til Otto, så det valgte jeg at holde fokus på, derudover ledte hun efter Fisher Price retro telefon til Frida, og den fandt vi, ikke termosæt, der var kun et sæt i str. 122, det var for stort. Han bruger 98/104 nu. Det var dejligt at komme ud, og der var tørvejr og små blå sprækker i skyerne, det var i lørdags ;-).

Bilka

Før dette besøg, var vi omkring Bilka for at handle tøj til Otto, der var 30% på børnetøj, han manglede. Så var der jo mælk, frisk frugt og for mig lidt mel, der manglede. I haveafdelingen faldt vi begge over Pilea der havde små nye planter der mere eller mindre var parat, moderblomsten kostede 40 kr. det mente vi begge var billigt. Et kært barn har flere navne Tallerkenblomst – Pilea. Jeg var ikke klar over det første navn, før jeg fik talt med min faster omkring dette, det er så dejligt lige at få sludret om dette.

2 rolige dage

Ellers gik tiden med mit eget selskab. Og her var der ikke det helt store at berette om, udover jeg fik genopladet med masser af energi.

2 Comments

 • Catarina 18. april 2017 at 19:02

  Nogle gange skal der bare dage til hvor man ikke skal noget som helst andet end det der lige flader for, det er helt sikker sundt for sjæle og krop at kunne læne sig tilbage 😀
  Jeg er heller ikke god til loppemarkeder/eller genbrugsbutikker – ligesom du så synes jeg at det roder også selvom der ikke gør og når jeg får den følelse, så skal jeg ud. Jeg har det lidt lettere ved dem der er i fri luft, for så kan jeg på en eller anden måde lettere trække vejeret. 😉
  Aii har de fået Pilea i Bilka – min har det efterhånden lidt skidt, jeg har vist ikke været så god til at passe den her på det sidste, så det kan godt være der skal en ny til og så må jeg vist heller få den passe bedre. Jeg er nemlig temmelig vild med dens store blade.

  Reply
  • Abildjyden 20. april 2017 at 07:26

   De dage hvor der bare ikke sker noget særligt er så vidunderlige, der er tid til at tanke energi op. 🙂
   Da jeg skrev om min tur i Kirrpu faldt mine tanker til dig, var godt klar over du går en stor bue udenom. Det der hjalp mig var jeg kun skulle søge 1 ting, jeg skabte et tunnelsyn, det hjalp. Dog foretrækker jeg bagagerums salg, eller som du, markeder i det fri.;-)
   De er selvfølgelig små de Pilea vi fandt i Bilka, men kan jeg få held af dem, så er jeg kommet langt. Håber der stadig er nogle, når du en dag skal forbi Bilka. Og til den pris jeg fandt dem til. 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.