Morgenstund med Thors hammer og ….

 

Jeg kunne ikke ramme situationen hvor himlen var oplyst, det var Heimdalsparken for kort tid siden. Regnen er godt i gang nu, og trafikken er taget til, lyset tændes i køkkener rundt i diverse lejligheder og andre slukkes, det er fredag, efterårsferie er omkring hjørnet for nogle, og andre er det weekend.

Troede jeg kunne, det kan jeg så ikke….. og hvad var så det 😉

Der har været nogle klare signaler, og her til morgen får jeg endnu en påmindelse på, jeg ikke er i ordinær beskæftigelse. Hvordan skal jeg lige håndtere denne dag? Det er ikke en dag der kræver åben konsultation hos lægen. Jeg ved jo godt hvorfor. Det er små eftervirkninger fordi jeg ikke sagde stop tidligere, jeg bare lod stå til i sommeren, fordi jeg kunne dengang J – Reaktionen kommer først bagefter, og det på underlige tidspunkter og med forskellige signaler.

Personlighed er en underlig størrelse, jeg har gjort det med sommeren før, for jeg har det fantastisk i krop og sjæl når det er lyst og masser af varme, perioden hvor det er minimal påklædning, “glemmer” hvordan det er når temp. falder, regn og mørke indfinder sig, eller når grænsen er overskredet. Grænsen er forskellig alt efter årstiden. Jeg kan ikke spare op, og afvikle som andre, det ved jeg. Jeg skal virkelig leve efter regelmæssigheds princippet, og det er her korsslutningen sker. Det er her konflikten opstår. I det venstre øre bliver der hvisket “Ro, Regelmæssighed og Renlighed” – i det højre bliver der hvisket “Fleksibel, Omstillingsparat, Iderig”, jeg bliver derfor splittet. Hvilket skal jeg lytte til, og jeg ved det er venstre øre, det er mig, og det er sådan jeg er indrettet. Så smut dig der sidder der ved højre øre, jeg har ikke brug for dig.

Nu vil jeg se hvad dagen udvikler sig til J

4 Comments

 • Miri 10. oktober 2014 at 08:03

  Jeg håber du kan åbne dig for Fredagen UDEN at have planer, “bare” se hvad der sker og så tage det hele derfra. Det er ikke nemt at være mennesker i et vækst samfund.. God Fredag 🙂

  Reply
  • abildjyden 10. oktober 2014 at 09:10

   Jeg har lige 3 stk. to do, alle i centrum, ellers holder jeg lavt blus i dag. Skal være sammen med mine 3 piger, 3 svigersønner. 2 børnebørn (plus baby termin 5/11-14) Så der er noget at se frem til.

   Et samfund hvor vi er på 24/7 passer ikke til mange, og her er jeg en af de mange, og der er mange flere derude, de vil ikke indrømme det,tør ikke stå frem og sige det højt, de tror det er svaghedstegn, hvor jeg modsat mener det er en styrke.

   Tak og i lige måde 🙂

   Reply
 • Catarina 10. oktober 2014 at 14:45

  Jeg tror faktisk det r rigtig godt at du blogger om det (får skrevet det ned) for så husker du sikkert at passe bedre på dig selv og ikke tage chancer, for det er ikke godt at du udsætter dig for det pres som du i dag har oplevet. Og nej, det er ikke altid let at begå sig i dagens samfund, men der er kun os selv der kan takle det og lære af vores egen fejl. 🙂
  Dejligt med en fredag sammen med den aller nærmeste familet og bare det at kunne være sammen uden krav er skønt. Rigtig god aften og weekend til dig. 🙂

  Reply
  • abildjyden 11. oktober 2014 at 06:44

   Tak for din anderkendelse.
   Det at fortælle om det der rør sig lige nu og her er vigtigt,noget skriver jeg her på bloggen, resten i min dagbog. Når det er blevet nedfældet husker jeg det bedre, siges det, og på den måde krydser jeg så fingre for, når sommeren igen banker på, jeg på, jeg bedre kan huske hvilke fejl jeg som oftest begår, altså giver min energi til de forkerte ting og ikke bruger den på det der betyder noget for mit ve og vel. Vælger jeg det kunne det jo være…. mørket, efterårets regn og rusk er lettere at tage imod.
   Det kan kun blive en fantastisk weekend, når mine dejlige børn er med til at krydre den ♥
   Tak og i lige måde

   Tak

   Reply

Skriv et svar