Muligheder fremfor begrænsninger

Jeg har så meget jeg gerne vil fortælle, dele, ud med. Det er når jeg ikke sidder ved tasterne, når jeg så endelig sidder her, så er det vanskeligt at udvælge.

I torsdags gjorde jeg noget jeg ikke troede jeg turde. Jeg overvandt min højdeskræk – Jeg begav mig op i et klatretræ.

Desværre er der ikke billeder af mig, jeg nåede en smule højere end kvinden på dette billede, jeg var den der tog billeder, det kunne jeg så ikke koncentrere mig om samtidig med jeg hang deroppe.

Grunden til jeg stoppede var, jeg ikke kunne finde flere løsninger, jeg havde brudt så mange grænser, var meget dybt nede og finde ressourcer, min reaktion da jeg kom ned, viste sit tydlige tegn. Min krop rystede så meget, sådan en sitrende fornemmelse, jeg var helt uden kontrol. Derfor er det en stor sejr for mig, jeg brød en grænse, jeg fandt mulighederne, fremfor at lade mig begrænse.

Jeg er stadig høj efter denne oplevelse J

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak