Musik

Jeg nyder virkelig at have musik i baggrunden. Jeg køber ikke så meget efter YouSee Play er kommet til. Jeg henter herfra, og skriver efterfølgende nye album ønsker, på jule/fødselsdags ønskesedlen.

I øjeblikket lytter jeg til et mix med 4 danske kvinder, Caroline Henderson, Marie Askehave, Marie Frank og Tina Dickow. Der er flere genre, og det giver præcis den fornøjelse/stemning jeg har brug for. Det er ikke til rengøring, da skal jeg have noget hård rock på ;-). Metallica, Rammstein, osv. Det er også guld for ørene, på en travetur, ja når der skal forbrændes energi. Jeg løber jo ikke, kun lidt jogging.(Knæ der ikke vil).

I dag havde jeg en masse småting der skulle af vejen, og planlægges, inden hverdagen kommer til mig i morgen. Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Jeg har ikke været ude at rejse, og det er jeg kun glad for i dag. Jeg har fået hygget mig, og lært meget om min egen by at kende, min egen landsdel. Jeg har ikke berettet så meget, det vil komme løbende gennem efteråret. Jeg har ikke været så meget her ved min pc, derfor.

No Comments

Skriv et svar