Når solen kigger ind

Fra min arbejdsplads på jobbet

Fra min arbejdsplads på jobbet


Jeg har ikke nogen speciel udsigt fra mit skrivebord på jobbet, jeg vil dog ikke klage, som det kan ses på billedet her, kigger solen ind til mig, når den er her. Og desværre må jeg lukke af, ind i mellem, så jeg ikke misser øjnene for meget (hovedpine).

Det er dejligt lyset kan finde ind, så når klokken er 14.00  er jeg klar over hvilket vejr jeg skal ud og nyde.

 

4 Comments

 • Miri 3. marts 2015 at 08:12

  Ja, man kan næsten få helt dårlig samvittighed, når den savnede sol endelig viser sig, og man så er nød til at lukke den ude 🙂

  Reply
  • abildjyden 3. marts 2015 at 08:37

   Ja, jeg drømmer om solen når den er væk, og når den endelig er her, så må gardinet rulles for. På jobbet kan jeg jo ikke bare gå ud og være der når den kigger frem.
   Krydser fingre for den er der når jeg har fri kl. 14.00 kan nå og nyde den nogle timer – og det gør jeg til fulde 🙂

   Reply
 • Catarina 4. marts 2015 at 19:28

  Det ser da ret så hyggeligt ud, selvom der ikk er så meget udsigt, så kan du da stadig følge med i hvad der sker udenfor og med solen tittende ind af vinduerne, er det da bare skønt. 😀

  Reply
  • abildjyden 5. marts 2015 at 07:43

   Det er i en gammel smedie. Vi er kun 2 kvinder, en teknikker, og som hun selv siger, hun er en kvinde udstyret med en overvægt af testeron, hun foretrækker at skrue og pudse på motorcyklen fremfor håndarbejde.
   Jeg nyder min lille krog i receptionen 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.