Nabo – i almen boligbyggeri

Jeg har fået ny nabo her pr. 1. februar. Jeg havde det så godt med den “gamle”, en ung fraskilt weekendfar med 2 børn, de dejlige unger har fundet en dejlig kæreste til deres far, og nu bor han sammen med kæresten. Derfor har jeg fået ny nabo.

Sidste weekend blev jeg virkelig bange, natten mellem fredag og lørdag vågnede jeg op, grundet en masse larm lige nedenfor min opgang, der var et forfærdeligt råben og kæmpe skænderi mellem meget fulde “voksne” mænd, de virkede total tåbelige, ja, hjernen var virkelig blæst ud. Selvom de blev ædru tror jeg næppe der vil være noget fornuft tilbage. (undskyld), jeg er normalt ikke typen der dømmer folk. Nå, men denne diskution endte med en smadret indgangsparti, 2 patruljevogne, og ja, der blev selvfølgelig taget nogle stykker med. Festen begyndte ellers stille og roligt omkring spisetid, hvor gæsterne var inviteret med både mad og drikke.

Lørdag aften hørte jeg igen meget uro, de samme stemmer, heldigvis blev der ro omkring kl. 23.00.

I denne weekend har han børnene på besøg, her i dag har den “voksne” ikke bestilt andet end at råbe af børnene, han taler meget højt, ja, råber så afsindigt, totalt afmægtigt.

Jeg har faktisk ondt af disse dejlige børn, tænker på hvor meget de lider under dette, har der været vold overfor moderen, eller er det bare det råben, slår han børnene, tankerne myldre rundt, det indrømmer jeg. Jeg har spekuleret på at spørge hans underbo, de må kunne hører hvad der sker, heldigvis var de ikke hjemme i bededagsferien.

Skal jeg lade være med at blande mig? Skal jeg ikke have lov til at være bekymret for børnene? Jeg aner ikke hvordan jeg skal forholde mig. Jeg har selv råbt højt overfor Kim især, jeg prøvede på at trænge ind, for jeg var ude hvor jeg ikke kunne bunde, derfor ved jeg at når man griber til at råbe, skyldes det afmagt, ja, man er på meget tyndt is.

Lidt fra en bekymret nabo.

No Comments

 • Jeanett 26. april 2008 at 16:09

  Jeg ville lure lidt mere, lure stemningen og bliver det ved, så ville jeg kontakte kommunen. Jeg er totalt kold, når det gælder børns ve og vel!!

  Jeg har boet nedenunder en total psykopat: han bankede kæresten, drak og tog stoffer.. Der var så desværre en lille bitte pige med store øjne, som også boede der (hun var kærestens datter)

  Jeg kontaktede kommunen, da han boede der og hun indkasserede børnepenge som single – derudover snakkede jeg med politiet om ham .. Puha han var klam!

  Reply
 • abildjyden 27. april 2008 at 09:38

  Jeg har valgt at lure stemningen, og ja, børnene kommer i første række, ingen må rører dette vidunderlige guld, små uslebne diamater.

  Der er meget dynerytteri, fuldstændig enig, det er meget forkert, og andre der ikke kender til paragrafrytteriet får knapt det de har krav på. Derfor skal det meldes.

  Godt du angav den stodder.

  Jeg linker til dig, har læst en del af dine indlæg, du er meget hængt op pt.

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak