Nogle dejlige dage ……..

Tiden flyver – Ugen har budt på masser af dejlige oplevelser i rolig tempo, der har været tid til bare at være mig og gøre det jeg nyder, være sammen med yngste og barnebarnet.

Et fryd for øjet

Et fryd for øjet

Dagen i dag bliver i familiens tegn. I skrivende stund ved jeg det bliver sammen med yngste og Otto, og vi besøger ældste og hendes kæreste i deres dejlige nye hjem, der ligger på landet i et meget idyllisk sted, der er heste, hund og kat måske mere, glæder mig så meget.

Yngste og kæresten har lånt en af de meget små biler Aygo, når sådan en bil skal fyldes med autostol og barnevogn, så er der ikke meget plads, barnevognskassen kan ikke slås sammen andet end kalechen. Derfor tager jeg bussen til Viborg, hvor yngste kæresten skal løbe 12 timers løb (der er også 24 timers løb). Vi mødes derfor i Viborg, og omkring aftenstide tager vi toget hjem, så der står en bil til yngste kæresten, han begynder kl. 12.00 og slutter omkring kl. 24.00, så kan han selv gå hen til bilen og kører hjem, havde vi taget bilen hjem, skulle der enten babysitter til eller Otto skulle hives ud af sengen midt om natten.

Nu er lørdagen skudt i gang.

4 Comments

 • Madame 8. august 2015 at 13:26

  Det lyder som en dejlig lørdag med masser af hygge!

  Reply
  • Abildjyden 9. august 2015 at 07:33

   Lørdagen var et overflødighedshorn – Du kan tro jeg hyggede mig.

   Reply
 • Catarina 8. august 2015 at 18:48

  Sikke en dejlig lørdag du har gang i og ikke mindst fordi den indebæger at være sammen med dine dejlige unger og lille Otto. Og dejligt at I kan finde ud af at få hele transportsektoren (sagt med et stort smil) til at hænge sammen til alle bedste. Jeg ved du stornyder dagen også morgendagen sikkert står på alenetid. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 9. august 2015 at 07:38

   Som nævnt var det et overflødighedshorn, mellemste datter med mand(svigersøn) og børnebørnene ældste Sofie og mellemste Christian var der også.

   Yngste så på mig i en kort stille stund på turen hjem, hun konstaterede at jeg så meget træt ud, og bekræftede at hele dagen var min egen her søndag. Skønt at vide hvor omsorgsfuld hun er, og hvor let hun kan læse mig 😉

   Reply

Skriv et svar