Nu er der kun 8 dage til………

December hvor er du dejlig, det ses tydeligt, denne glæde flertallet udstråler, selvom vejret mere viser sig som oktobervejr.
I dag skal jeg bytte gaver med mine store piger, så Thilde ikke skal slæbe så meget den 24. dec., når hun tager toget, hun holder juleaften sammen med hendes far i år. Ja, hun har holdt ved traditionen fra samkvemsaftalen, lige årstal hos far, ulige hos mor. Kim derimod har ikke haft kontakt til faderen i snart 4 år, så i år tager han med mig til mine forældre.
Nu her i skrivende stund er det somom det bliver lidt lysere udenfor, uha, hvor er det forståeligt at mange kan rammes af vinterdepression, jeg kunne snilt selv følge med, det er da så uhyggeligt med al den mørke, jeg sidder ved vinduet nu, kigger ud, desværre er det meget overskyet.
Her engang i ugens løb fik vi en reklame fra en af de afd. vi laver regnskaber for, i den den virksomhed jeg er ansat. Der var profiler af alle ansatte, små hint som mange i dag besvarer, såsom hvad er din livret, dit svageste led, dit feriemål, din største succes, jeg kunne fortsætte. Afdelingen ligger i København, eller i området, sjovt nok var der flere hvor livretten var stegt flæs med persillesauce, mange havde udført en eller anden form for ekstrem udfordring som faldskærmsudspring, dykke, rapelling. Jeg vil lige prøve selv at opsætte nogle af spørgsmålene og besvare dem og derefter indsætte dem her. Må nok allerede skuffe jer hvis i tror jeg har udført noget ekstremt, jeg er skide bange for højder, bare stå på en stol for at vaske hylderne af ovenpå skabene i mit køkken er ekstrem, jeg ryster som et espenløv, (hehe). Dog vil jeg synes det kunne være sjovt at besvare disse spørsmål og lade andre se hvad jeg svarer.
Nu vil jeg i gang med at bekæmpe nuldermændene, håber og drømmer om at finde dem alle – (hehe)
Julekram er lørdag morgen.

No Comments

 • Anita 16. december 2006 at 13:09

  ♥♥♥♥♥ HO HO HO ♥♥♥♥♥ 
  Herfra definernes Univers ønskes en dejlig jul,
  samt et lykkebringende Nytår.
  ♥♥♥♥♥ Knus og tanker fra Anita ♥♥♥♥♥ 

  Reply
 • Anita´s Linkspace 16. december 2006 at 14:17

  ♥♥GLÆDELIG JUL♥♥
  ♥Jeg ønsker dig og dine kære en skøn Jul, samt et knald godt Nytår.♥
  ♥♥KNUS fra Anita♥♥

  Reply
 • sus 17. december 2006 at 02:52

  ………..{_}……… /……\\\\ Merry Christmas !!!!…….. /……..\\\\……. /_____\\\\…. {`______`}….././..o….o..\\\\.\\\\ HO , HO ,HO ,HO , HO !!!!!…(….(__O__)…)…{………u….`-“}… {………………}…. /{…………..}\\\\… /….“…………“…\\\\.. /_/……`“`…..\\\\_\\\\ Merry christmas !!!!!!!{__}##[ ]##{__}.(_/\\\\________/\\\\_) and a Happy 2007 !!!…….|___|___|………..|–|–|……..(__)`(__)
   KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Jeannette 17. december 2006 at 12:56

  Hejsa søde Abild..
   
  Igen en dejlig hilsen fra dig.. Tak for det *SS*
  Jeg er glad for at du får lidt luft på mit space, dejligt at se at du tør og gør det.  Og det er jo forfærdeligt det du beskriver. Man tænker på, -hvordan i alverden kan dette lade sig gøre i dagen danmark. Hvordan kan det være at størstedelen af de danske vælgere, -vælger partier ind i regeringen som gør, at vores sundhedsystem nærmet er en fallit erklering. Tror disse vælgere at de er udødelige siden at de vælger som de gør? Nej du har ret Abild, vi skal alle til at tænke os bedre om, inden vi sætter vores kryds næste gang.
  Stort varmt knus til dig og glædelig 3′ søndag i Advent…
  Mightyfib

  Reply
 • Jeannette 17. december 2006 at 12:59

  Ps…
   
  Glæder mig til at se hvad du får skrevet… Vedr. dit indlæg her idag… Kunne være sjovt at bruge som en slags profil leg her på vores spaces.. Så når du har skrevet dine besvarelser, så følger jeg efter på mit space.. Hvis altså det er ok med dig?..
  Knuzzzzz igen

  Reply
 • Anita 17. december 2006 at 14:47

  Hej Abild.
  Jamen det bliver spændende at se det spørgeskema.
  Jeg kan godt forstå, at du ikke kan følge trop med dem der har sprunget
  i faldskærm, det ville jeg heller ikke kunne…uha.
  Det eneste ønske jeg har ang. hvad jeg gerne vil prøve, så er det at svømme med delfiner.
  Jeg ønsker dig en glædelig 3. søndag i advent.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita 17. december 2006 at 20:44

  Godaften
  Håber du fik klaret gavebytteriet, samt at du har haft en dejlig 3. søndag i advent.
  Knus fra Anita

  Reply

Skriv et svar