Nu er det hverdag

Første arbejdsdag i denne uge er slut, frokosten har jeg nydt herhjemme, jeg er stadig i gang med optrapning. Sidste uge var jeg afsted i 4 timer, i denne uge er der aftalt 5 timer.

Jeg bor til leje. I mit lejemål følger der enkelte hård hvidevare med, kølefryse skab, og komfur, det er et keramisk. Rengøringen af disse plader, uha, det passer ikke til mig, desværre gør jeg det for sjældent, og hvorfor, jo, det smerter så vildt i fingrene, mit håndled, helt op i skulderen. Det er faktisk uhyggelig smertefuldt. Det har ikke med mit arbejde at gøre, det ved jeg godt, det er dog noget jeg skal tage højde for. Jeg skal bare passe på mig selv, og det på den rigtige måde. Jeg skal huske at lytte til min krop, og lave super gode aftaler med den, det vil give mig et helt andet og langt mere spændende liv.

Min søn ringede lige kort efter jeg havde fri, jeg blev faktisk meget overrasket, han tænkte hele 2 dage frem i tiden.  Min søn og yngste datter bor sammen og det er til leje. De skal have nye køkkener, projektet  i deres opgang starter på onsdag. Aftalen er at der bliver lavet den varme menu her, og til 3 personer. Jeg bliver ikke bundet til det er mig, og at det er hverdag, de har begge en nøgle. Jeg har stillet krav om der kun laves mad omkring spisetid, og der bliver ryddet op efter. Vi planlægger hvem, der skal lave hvad, på hvilke dage. Det var en betingelse fra min side. Det drejer sig jo om 3 – 5 uger.

 

No Comments

Skriv et svar