Nu er det snart

Onsdag morgen er første dag for anden gang. Jeg skal tilbage, og det glæder jeg mig til.

Jeg vil blive betragtet som en midlertidig ansat, ikke en der har er der i arbejds afklaring, nej, for de opgaver jeg tager mig af, er opgaver jeg er fuldt ud kvalificeret til. Jeg er klar over der bliver travlt. Nu skal jeg huske, det kun er mig der kan sige stop, hvis det bliver for meget. Det er nemlig legalt at sige fra.

I morgen skal yngste pigen til en prøve på jobbet, hun har jo valgt at give et år af sit liv, som fuldtidsmedarbejder på Mac D. Hun er ved at opkvalificere sig til manager, uha, mystiske spørgsmål, de skal vide hvor mange pickles, der er i de poser der bliver leveret, hm…. Jeg ved godt noget om job beskrivelser, arbejdspladsbrugs anvisninger og leverandørbeskrivelser. Jeg ville nok mene, hvis der lå en leverandørbeskrivelse, så var det nok at kunne henvise til dem. Okay, jeg skal jo heller ikke forstå alt.

Må hellere få mig min godnat kakao.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.