Nu skriver vi februar

Hvor tiden dog flyver, og det sker jo blandt andet fordi der sker meget omkring mig, både arbejdsmæssigt og privat.

Yngste er blevet færdig med uddannelsen, nu er hun pædagog, det er skønt for hende, tror ikke hun helt kan hitte ud af, der ikke lige er en opgave der skal skrives, noget der skal læses, men det skal nok komme, den 22. marts går hun af på barsel, der er jo termin den 18. april, den dag Otto har 17 mdr. dag, så der skal nok blive masser at se til.

Jeg har haft mange gode stunder sammen med de unge mennesker og Otto her i januar, det er så dejligt at Otto kan gå rundt nu, der er så meget der skal undersøges, prøves. Han kan kravle op på Ikea trappestolen, 2 trins, og komme op i sofaen, her knækkes koden snart. Der snakkes meget, om det er traktor eller det er noget andet der siges, vi ved kun at Otto og Hej har han sagt mange gange, det er helt sikkert.

Det drypper med regnvand i kloakken, det skal da undersøges

Det drypper med regnvand i kloakken, det skal da undersøges

På jobbet kan jeg godt mærke vi er 2 under, jeg har fået lidt hjælp 1. gang i ugen til det jeg laver, så jeg kan give en hånd med andre steder, dog løber vi stærkt. Jeg er træt når jeg kommer hjem. Hjernen har været på overarbejde, det gør træt, og koncentrationen til simple småting, er lidt fløjten pt. Det er blandt andet derfor jeg ikke lige får kommenteret og skrevet så meget hos jer og her, det var ikke kun et distribueret bruteforceangreb, der har holdt mig tilbage.

Jeg arbejdede alle 5 dage i sidste uge, det gav mig muligheden for 2 fridage i denne uge, de er blevet delt så jeg lige har afsluttet en lang weekend på 3 dage, arbejde 3 dage, og lang weekend på 3 dage. Det har givet mig god tid til at få slappet af.

Det er et modbydeligt blæsevejr vi har, kan det ikke snart stoppe.

8 Comments

 • Lene 2. februar 2016 at 08:32

  Så røg jeg lige tilbage i tiden, for mine børn er født med 16 måneders mellemrum 🙂 Ja man har nok at se til med to små børn, som de første år kører hver deres rytme.
  Godt at du har haft fridage i denne uge til at kompensere for travlheden.

  Reply
  • Abildjyden 3. februar 2016 at 08:10

   2 blebørn, ellers er alt forskelligt i en periode. Vi glæder os, og samtidig nyder yngste at hun skal have barslen, ved Otto var det svigersønnen der nød de 24 uger.
   Jeg vil stornyde min fredag i stedet for i dag 😉

   Reply
 • Mette 2. februar 2016 at 09:20

  uh, dejligt med en 3 dags uge:o) Nyd det:) Her blæser det også og det mår gerne stoppe. Jeg er ikke fan af blæsevejr. Ha’ en dejlig tirsdag:)

  Reply
  • Abildjyden 3. februar 2016 at 08:12

   Jeg vil stornyde min fredag, og nød min mandag 🙂
   Jeg kunne cykle til og fra job, samt det at få lidt i indkøbskurven. Nød da jeg landede herhjemme igen.

   Reply
 • Miri 2. februar 2016 at 14:17

  Så dejligt at du har de skønne børnebørnn 🙂

  Reply
 • Catarina 2. februar 2016 at 19:02

  Dejligt at du har så mange dejlige stunder med den lille familie og ikke mindst lille Otto. Og selvom du har travlt på jobbet og flere er nede, ja, så for du da heldigvis de mistede dage ind ugen efter. Super godt 🙂

  Reply
  • Abildjyden 3. februar 2016 at 08:17

   Jeg stornyder at hygge med ham.
   Min bedste rytme er nu 2 arbejdsdage, 1 fri, 2 arbejdsdage og weekend. Sådan er jeg indrettet 🙂

   Reply

Skriv et svar