Ny bryst-app stemplet som ‘uansvarlig’ af Sundhedsstyrelsen | Nyheder | DR.

Da jeg hørte om denne app, var jeg ude at gå. Jeg lytter gerne til radio eller lignende, når min gåtur er inde i byen. Jeg var til skjult kamera. Jeg gestullerede højlydt. Senere så jeg kommentar på facebook, nogle mente ikke den var værre end den symbolske prisnedsættelse på øl og sodavand. Hm….. Godt der ikke var nogen ved siden af mig, så ved jeg ikke hvad der var sket.

Nu er jeg faldet ned, og dog, har brug for at sige det højt. Denne app har jeg ikke noget til overs for. Kvinder, piger, indrøm vi er meget selv kritiske, selvfølgelig hver på vores måde. Det kan være maven er for stor, lårene for løse/store, for små, skæve bryster, eller næsen….jeg kunne fortsætte, stopper op her, og holder focus på app´en.

Stod jeg med muligheden for at så ændringerne på mine bryster, dengang, som 15 årig, så ville jeg være hoppet på bølgen med bryst implantat, fremfor at spare op til  kørerkortet.

Jeg kan mærke hvad der sker for mange unge piger, når de tjekker deres bryster med sådan en app, de bliver i forvejen bombarderet fra medier, venner, mødre, der er vildt selv kritiske. Jeg er glad for jeg står på sidelinjen nu. Ikke er mor til en kommende teenager, med alle de nye udfordringer. Jeg kan godt mærke jeg ikke er 25 år 🙂

Jeg vil gerne komme med forslag, tanker, ideer – være der med en trøstende skulder, lidt peptalk, eller bare være der, som den der kommer udefra.

 

2 Comments

 • Madame 24. april 2013 at 07:21

  Her hos os har vi også snakket om den nye app, Karin – den har sindene i kog hos mange, er jeg helt sikker på.

  Reply
  • abildjyden 25. april 2013 at 08:28

   Det er dejligt der bliver talt om det rundt i de danske hjem. Krydser fingre for de unge kan se skønheden i at være sig selv, stå ved, hvem de er, og stå fast.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.