Nydelse fra morgenstunden

Morgenstunden

At nyde det stille og roligt fra morgenstunden er guld værd. Jeg har virkelig slappet af, er kommet i bund i min inoreader. Den var ved at flyde over af ulæste indlæg etc. Samtidig har jeg fået lavet en indsigelse til Holstebro Kommune vedr. de nye kørerplaner for bybussen. Der har været lidt udfordringer her på bloggen, jeg benytter en plugin Jetpack, den artede sig pludselig underligt, så den kræver lidt opmærksomhed i dag. Og for godt et ½ år siden skiftede mit domæne server, hvorefter jeg er blevet overhældt med spam, det kræver altså lidt opmærksomhed i dag.

Inoreader

Det er dejligt at have et sted hvor alle indlæg og mange kommentar kommer ind, især når det er mig, mig der ikke finder tid hver dag, eller flere gange om dagen, til at følge op. Måske får jeg kun læst indlæggene, for i har hver især nået at ligge flere dejlige indlæg op. Jeg benytter ikke pro modellen, det har jeg ikke brug for, benytter mig så af Adblock i min browser, det hjælper mig, så jeg slipper for reklame.

Kørerplaner

Det har givet mig grublerier. Jeg ved godt det er sundt at motionere, jeg ved også godt de 6,5 km til arbejde og 6,5 km hjem er sundt at cykle. Der er dog et lille minus, men som jeg nævnte her, har jeg lidt udfordringer med min mave, det er værst fra morgenstunden, altså også lidt hen på formiddagen. Godt 3½ time fra jeg er stået op. Det har stået på siden nov. 2015, og jeg kæmper stadig. Det vil jeg ikke kunne håndtere samtidig med jeg skal cykle 6,5 km. Desværre. Og flytte arbejdstiden til senere på dagen, så konflikter det med ændringen fra “B” menneske til “A” menneske. Konklusion for ændring af køreplanen jan. 2018 for bybusser i Holstebro, passer mig dårligt.

Plugin Jetpack

Den blev midlertidig løst i går. Den havde pludselig afvist mig, Det er godt 3 uger siden. Den ændrede flere forskellige ting jeg ikke helt forstod, blandt andet kunne mine billeder ikke fremvises i et galleri, der var ting jeg ikke kunne gøre i “maskinhuset” som jeg tidligere har kunnet. Senere fjernede den muligheden for at kommentere. Den skrev noget med at min side var blevet taget af andre. Hm…… Jeg fik løst det midlertidig i går, og vil derfor have kontakt til det sted hvor mit domæne har “holdeplads”

Spam

I foråret, eller var det tidligere mit “Hotel” fik mere plads og råderum på en ny server. Har været så glad for hurtig betjening og god service, så det var jeg selvfølgelig glad for. Men her i skrivende stund er jeg ved at gå op i limningerne. Jeg lavede en mailadresse tilbage i 2001, og den vil jeg gerne beholde, det er ikke samme domæne som min blog her, men ligner meget. Desværre var jeg måske lidt naiv dengang, så har måske sagt ja til noget der skulle siges nej til. Heldigvis har jeg ikke mærket noget til det, før vi skiftede server i foråret. Der er dage hvor der kommer 40 – 70 spammail, andre dage kan jeg nøjes med 20 – 30. HJÆLP. Jeg har skrevet, ringet bedt om hjælp så mange gange, hvor jeg bare får beskeden om de arbejder på det.

Jeg forstår det bare ikke. Det har jo virket på den tidligere server.

Hvad ellers

Omkring spam og plugin kræver det et par opringninger eller flere. De bliver klaret her hen over formiddagen. Derudover bliver der lagt planer for hvordan den fremlagte køreplan ikke behøver være en udfordring for mig. Hvad der sker der vender jeg tilbage omkring, når mine tanker forhåbentlig bliver ført ud i livet.

God mandag til dig og dine

2 Comments

 • Pigen fra landet 10. august 2017 at 20:58

  Det indlæg (og min kommentar der forsvandt i samme), er stadig pist væk, ikke?
  Jeg selv bruger Feedly som læseliste. Blogger, som jeg ellers har min blog på, har også en læseliste, den ser jeg dog aldrig selv på.

  Reply
  • Abildjyden 11. august 2017 at 08:52

   Kære Pia
   Grunden til din kommentar forsvandt var fordi jeg måtte rulle 14 dage tilbage i min backup, og din kommentar lå i denne periode. Jeg kan ikke rulle frem igen. Så mister jeg igen noget fra den mellemliggende periode.
   Det var en plugin der skabte sig. Jeg har din kommentar både i min mailbakke og i Inoreader, et alternativ til Feedly.
   Jeg har mit eget domæne, hvor jeg benytter wordpress. Da jeg ikke selv er så stærk i programmering benytter jeg plugin, som wordpress foreslår, og hvor de er kompatibel med min side.
   Det var så en helt anden grund til jeg blev smidt af. Der var sket en ændring i koder, og for at rette op på det lavede jeg en fejl, og den fejl havde fået lov til at stå for længe. Derfor ville min blog og det plugin ikke samarbejde. Jeg fik hjælp i tirsdags. Og siden har det virket upåklagelig.

   Reply

Skriv et svar