Nye omgivelser bare så dejligt

Tak for alle indlæggene der er kommet i mit fravær, samt alle disse skønne mails jeg har modtaget, og bare har ventet på at kunne læse. Og selvfølgelig alle de indlæg der ligger på jeres space. I går var jeg helt ør efter at have læst en masse. Hvis jeg ikke lige husker at give en kommentar, eller lige spørger på noget jeg kunne have fundet svaret på i et indlæg fra de sidste 3 uger, vil jeg lige beder jer at bære over med mig. Jeg må da godt lide af lidt senil dement light ikk´?
 
Nu begynder det at ligne noget, jeg måtte smide flere møbler ud, og ja, købe lidt nye, her er der tænkt på tiden frem, ikke bare lige til teenage børn der skal ligge og flyde, der er taget højde for den alder jeg har og lidt længere frem i tiden hehe. Shit hvor er det dyrt at flytte. Nu mangler jeg bare lige et gen jeg desværre aldrig kom i besiddelse af, nå ja der er jo en årsag, alt praktisk som lapning af cykel, malerarbejde etc., her lærte jeg at bestille en maler, eller gå til cykelhandleren, lærte at de skulle jo også have mad på bordet, hjælp jeg er langt fra den praktiske gris. Nå, jeg kan jo så mange andre dejlige ting, så jeg må ned på mine blødende knæ, efterlyser lige en der har kørekort til en boremaskine, og efterfølgende til at putte det der ravpluks ind, så skruen sidder fast når den praktiske gris skruer det op, jeg lige præcis ved hvor skal hænge, da jeg har et mål med det jeg vil have hængt op. hehe. Fodstod læseren mon dette.
 
Hvor er det pragtfuld med lidt sensommer efter al den regn, nød lige 45 minutter på min altan efter fyraften, maden passede sig selv i ovnen i medens. Min dejlige datter skulle på job kl. 18.00, hun har en close på den lokale Mac Donald, hun ville lige have lidt at spise inden, godt nok er der en pause ca kl. 20.30, men et aftensmåltid var ønskeligt.
 
Jeg har savnet denne kontakt her på denne space/msn – dog indrømmer jeg at tiden ikke har været der, derfor er det okay at TDC var så langsommelige til at få det hele til at virke. I dag kan jeg tale via mit IP telefoni, og alle vore pc kan være på. Dog har jeg brug for en der kan hjælpe mig til at låse det trådløse netværk, er det noget der skal gøres på nettet, på en speciel hjemmeside, eller hvad? Når jeg forsøger at konfigurer sker der ikke noget, så……, nå, det må jeg lige tale med en eller anden der kan sidde på skødet af mig og forklarer hihi.
 
Når jeg sidder ved mit køkkenvindue ser jeg ned på en sportsplads, og her løber der en Daniel Agger, Zidane, Pele, eller hvem de nu har som favoritter, min søn var forbi, og han kunne spotte et par stykker der har boldteknik, han har spillet fodbold og det på et rimeligt plan, udtaget til Jyske hold engang, så….., jeg tror lidt på ham. Jeg kan også se om det er helt galt, har stået på sidelinjen i alt slags vejr…..
 
Det at komme på 2 sal har mange gode sider, motionen på trappen, udsigten, slipper for tramp fra dem der bor ovenpå, det at have naboer til begge sider, okay med dem i samme opgang, dem i naboopgangen, de har modtaget flere advarsler omkring meget høj musik etc, jeg bemærkede det de første dage, nu har der været fuldstændig ro i flere dage, selv weekenden, mon det var der sidste advarsel var faldet, jeg har ladet mig fortælle at advarslen var kommet til dem i sidste uge, og melder jeg at de genere nattesøvnen, eller genere med så vildt højt musik at jeg ikke kan hører mit eget tv, eller musik, så skal jeg klage. Jeg gør ikke noget før jeg har oplevet det flere gange, jeg er ikke den der bare klager for at klage. Jeg har aldrig klaget i den opgang hvor jeg har boet, kunne ikke drømme om at genere andre, vi skal have lov til at sige vores mening, vi skal have lov til lige at skrue lidt op når ynglingsmelodien/bandet/sangeren ligger på CD ´en. Dog skal der være ro i hverdagene omkring kl. 22 og i weekenderne kl. 24.00, ved godt reglerne er strammere iflg. reglementet fra boligselskabet, så striks er jeg ikke over for mine medmennesker. Vi skal alle have lov til at være her og udtrykke os. Samtidig skal muligheden for en sammenkomst være mulig, derfor vil jeg vælge at sætte en seddel om hvis der kan komme lidt larm ved gæstevisit. Dog skal jeg også gøre det ved familie tam tam.??? – Det har jeg ikke gjort før.
 
Ønsker alle en super god aften.
 
Knus og kram fra Karin
 
 

No Comments

Skriv et svar