Nye sko

September 2013 - Nye sko

Som flere nok allerede er bekendt med, har jeg købt nye sko. Jeg gik efter en ting, og blev heldigvis fornuftig rimelig hurtigt. Sundt fodtøj, til både ryg, knæ og meget vanskelige fødder, blev første prioritet, så måtte økonomi komme efterfølgende. Har for ofte tænkt økonomi, og ja, så er det et spildt køb, får jeg får ikke brugt fodtøjet, det er jo ikke rart at have på. Næste step har været, det alle andre køber, hm….  Nej, det vigtigste er fødderne har det godt, og der er taget hensyn til knæ og ryg.

Nu mangler sålerne. De “gamle” er knækket og ja de blev lavet i 2007, og jeg fik besked på, de skulle skiftet 1 gang om året, hm, så det er jo på tide Smiley. Så på min fridag skal det være en dag i føddernes tegn. Krydser fingre for fysioterapeuten, godkender købet, så det ikke altid skal være en sportssko.

5 Comments

 • Hvordan kommer jeg af med fodvorten? | Lev Nu | DR | Abildjydens weblog 8. september 2013 at 17:43

  […] bliver okay, når nu vinteren nærmer sig, det er her det gør mest ondt, i fodvorten. Håber de nye såler hjælper […]

  Reply
 • Catarina 9. september 2013 at 06:51

  Wauw, du har da fået dig nogle sko og godt du tænker på fødderne først. 🙂 Jeg elsker mine birkenstock sandaler, men i guder hvor er det ikke pæne, men dejlige at have på og det er jeg også nået frem til er det vigtiste. 🙂

  Reply
  • abildjyden 9. september 2013 at 07:54

   Tusind tak.

   Det er kun 2 par sko, set fra siden og fra front. Et par med en lille hæl der er stødabsorberende, og kan bruges der, hvor mange tager stiletten på. Den anden er en daglig praktisk sko.

   Fødderne skal bare have det godt, det husker jeg altid om sommeren, har i de sidste mange år gået i Teva sandaler, stødabsorberende både for og bag, + indbygget svangstøtte, ikke helt nok, men bedre end ingenting.

   Reply
 • Madame 9. september 2013 at 07:45

  Har du købt alle fire par? Det er vel nok godt, du først tænker på fødderne, og at skoene skal være behagelige.

  Reply
  • abildjyden 9. september 2013 at 08:03

   Nej,,,, det er 2 par, front og side foto. Så det var muligt at se bunden også.
   Det par med hæl, kan jeg informere dig om at hælen har stødabsorbering, altså både i front og til hæl.

   Det er vigtigt at passe godt på sig selv, all over.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.