Nyheder fra Gigtforeningen – Ny uddannelse sikrer bedre smertebehandling

Nyheder fra Gigtforeningen – Ny uddannelse sikrer bedre smertebehandling.

Det glæder mig meget. Ikke kun for undertegnede, men for alle der er ramt af kroniske smerter. Vi kan hjælpes, bare vi får den rette hjælp, og vi selv + omgivelserne acceptere ting tager tid. Nu hvor uddannelsen er kommet, vil der på sigt komme meget bredere information frem, ikke kun til os der er ramt, men også til alle dem, der enten ikke kan acceptere vi er ramt, og dem der er bedre vidende.

Heldigvis ved jeg meget mere end da min mor fik konstateret slidgigt. Det var dengang hvor der blev dømt fuldstændig ro. I dag er det motion, styrke af muskulaturen omkring det nedslidte der er in. Og det har en fantastisk dejlig effekt.

 

 

6 Comments

 • Madame 6. marts 2014 at 21:26

  Det er så dejligt, at man nu har fundet ud af, at motion hjælper ved slidgigt!

  Reply
  • Abildjyden 6. marts 2014 at 22:33

   Det er fantastisk. Det at have en sund livsstil betyder meget.

   Reply
 • Annemette 7. marts 2014 at 22:53

  Rart at der sker noget positivt og det er da skønt at man har fundet ud af en masse ting der hjælper, fremfor bare at sidde stille og vente på at smerter bliver bedre…

  Reply
  • Abildjyden 8. marts 2014 at 08:15

   Det er dejligt der er en udvikling her også. Og der nu er kommet en regulær uddannelse gør oplysningerne kommer ud til menig mand/kvinde.

   Reply
 • Catarina 8. marts 2014 at 06:34

  Hvor er det bare godt at der nu kommer bedre information ud til alle. Og ja, motion er faktisk rigtig god imod rigtig mange sygdomme og heldigvis er man nu ved at få øjene op for at det er den vej man skal gå. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. marts 2014 at 08:24

   Det er dejligt det nu er ved at komme ud til menig mand/kvinde.

   Sad lige med tankerne omkring en fødsel, dengang, da vi fik, og nu. Der var engang man skulle blive i sengen i 10 – 14 dage efter en fødsel, i dag tager man hjem et par timer efter, og går i gang med den nye hverdag.
   Efter en operation skulle man ligge stille, det er korrekt nok der er noget med løft etc. men det har jo ikke noget med motion at gøre, så hurtigst muligt efter, er det også med at komme i gang i dag.
   Så vidunderligt 😉

   Solen skinner her i skrivende stund.det er vindstille 🙂

   Reply

Skriv et svar