Nu må det siges højt, jeg kan se yngste og svigersønnen bekendtgjorde det på fb torsdag eftermiddag. Omkring 170 personer har synes godt om denne bekendtgørelse, så nu må det jo være ude, ved der er andre end svigersønnen og yngstes venner på fb ved besked. Så må jeg da godt sige meget højt

Jeg skal være mormor – termin 5. november 2014 – Det bliver nummer 3 i rækken.

I dag går turen til min mor, hun skal have denne gode nyhed, og hun får den personlig overbragt. Det glæder jeg mig til.

Yngste har en lidt længere påskeferie her i Danmark, hjemme sammen med kæresten i 2½ uge. Der var et besøg hos lægen og den første scanning der skulle i hus, Jordemoderen må vente til hun lander i Danmark til juni. Alt er fint, så det skal hun nok klarer. Der er ikke penge til at rejse hjem i tide og utide. Dette besøg er også et besøg på en institution her i Danmark, der skal benyttet til eksamens opgaven.

Jeg er en glad og stolt mor, og glæder mig så meget J

10 Comments

 • Madame 26. april 2014 at 17:44

  Tillykke, Karin – sikke en skøn nyhed for jer alle sammen! Børnebørn er en stor glæde.

  Reply
  • Abildjyden 7. juni 2014 at 11:56

   Tusind tak, og det går fremad. Maven vokser sig stor og flot 😉
   Og min rolle vokser, 🙂

   Reply
 • Miri 27. april 2014 at 09:52

  Tillykke 🙂
  Åh hvor er det bare dejligt !

  Reply
  • Abildjyden 7. juni 2014 at 11:57

   Tusind tak, det er en af de største glæder man kan få, faktisk den største efter det selv at blive mor <3

   Reply
 • Lene 27. april 2014 at 09:55

  Tillykke til dig og dem, det er da en herlig nyhed 🙂

  Reply
  • Abildjyden 7. juni 2014 at 11:57

   Tusind tak Lene. Det er en vidunderlig herlig nyhed. Tusind tak.

   Reply
 • Catarina 27. april 2014 at 19:53

  Hvor er det bare forårets bedste nyhed Karin. 🙂 Stort tillykke til jer alle og sikke meget at glæde sig til når eftergået kommer. Jeg er sikker på at vinteren bliver meget lettere at komme igennem 😀

  Reply
  • Abildjyden 7. juni 2014 at 12:00

   Tusind tak endnu engang, kære Cat.
   Jeg skal til at i gang med strikkepindene. Vil lige tjekke om det er muligt at komme til Gug med offentlige transportmuligheder, hvis det er vanskeligt, må jeg skrive lidt med jer der kender til garnet 😉

   Reply
 • Annemette 2. maj 2014 at 10:38

  Sikke en dejlig nyhed! Stort tillykke til både dig og de kommende forældre 😉

  Reply
  • Abildjyden 7. juni 2014 at 12:00

   Tusind tak Annemette. Det er så vidunderligt. <3

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.