Nyt og ubrugt 2011

Knapt 11 timer gammelt. Vågner op og mærker straks det bliver dejligt at tage hul på et helt nyt år, meget lidt brugt, det kan kun blive et meget spændende, udfordrende og vanebrydende år der er der lige foran mig. Jeg glæder mig meget til at tage hul på det.

Jeg skriver vanebrydende, det er dog ikke alt vane/tradition jeg ligger på hylden. Jeg glæder mig nemlig meget til DR1´s traditioner, nytårskoncert kl. 12.15, efterfulgt af Nytårsskihop fra Garmisch-Partenkirchen.

Yngste og jeg har i mange år mødtes på Mac D, hun har selv været på arbejde 7 gange 1. januar på Mac D, I år er andet år hun slipper for denne vagt, dog er det blevet en tradition, vi holder ved så længe vi kan, på et eller andet tidspunkt stifter hun selv familie, så bliver der andre traditioner. Hvad vi beslutter os for at fortærer, det ved jeg ikke lige nu, beslutningen bliver taget på stedet.

I går gik jeg og lyttede til P3 – Festen og Gæsten – Det er også en tradition. Jeg hørte her at flere Sushi barer har valgt at være åben den 1. januar. Detsværre sker det ikke her. Yutaka, den lokale Sushi bar holder lukket, og det både 1. og 2 januar. Selvfølgelig kunne jeg have købt en menu i går. Yngste er endnu ikke blevet bidt af denne spise, håber hun snart får smag for det. Mums………

Glæder mig til at tage 2011 i brug. Glæder mig til at møde at det jeg ikke er bekendt med her i 2011.

Ønsker her et godt og lykkebringende nytår 2011.

No Comments

Skriv et svar