Nytår

Godt Nytår!

 

Nu skriver vi 2006, og dagen starter traditionerne tro med nytårskoncert og skihop på DR1, hvor er det hyggeligt. Jeg er nu ved at plyndre julepynten, det bliver lidt tomt, det vare lige et par dage før jeg er helt tilfreds med at det er pakket væk, men så er det med at flytte tankerne mod de lysere tider. Dagen er tiltaget med 9 min.

 I går blev vi opfordret til at lære og sige til og fra, mon ikke det er hvad mange af os allerede har tænkt over, nogle er bare udlært i dette fænomen, men langt største parten kæmper med en indre dæmon. Jeg vil ikke sige mig fritaget, og jeg ville gerne kunne være langt bedre til at melde klart ud. Men dette gøres ikke bare ved at sige det er et nytårs fortsæt, men det ville være en opgave jeg vil arbejde med i 2006.

 Mit mål med 2006 er en livsstilsændring, tabe nogle kilo, spise sundere, motion, melde klart ud hvor mine grænser går, forkæle mig selv med det der gør mit liv sjovt at leve.

 Det må da være muligt at efterleve dette, for det er jo bare at forkæle mig selv ikk´?, men det er jo præcis det der er så vanskeligt, mange især kvinder mener det der gør livet sjovt at leve er at behage andre, men de andre modtager måske ikke lige signalet, derfor lær at elske sig selv, derved er det muligt at elske andre.

 

Et kæmpe nytårskram fra Karin

No Comments

  • Sanne 2. januar 2006 at 11:41

    Søde KarinSkønt at læse din optimisme, håber at den smittede lidt af .. Fandt derfor lige dette til dig: (af Piet Hein’s)"Pessimisterne er dog de reneste tåber – de tror på det modsatte af, hvad de håber. Nej de optimister, som livet beror på, er dem, som tør håbe på noget, de tror på." Håber du får glæde af din genoptræning i dag.Her er alle glade og tilfredse med det lille ny familiemedlem – hun charmer sig sgu ind alle steder, så det gør intet at man ikke lige får sovet hele natten igennem..Kærligst fraSanne

    Reply

Skriv et svar